thanz Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2019 Η απορία / ερώτηση μου δεν έχει να κάνει με το είδος των μελετών και τι θα περιλαμβάνει, έχει να κάνει με την διαδικασία χορήγησης της άδειας (κατηγοροποίηση) μέσω της πλατφόρμας των ηλεκτρονικών αδειών. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GDplus Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2019 (edited) συνάδελφοι καλησπέρα Έχω κι εγω την ίδια απορία με τον thanz . Με ποια διαδικασία εγκρίνονται οι Μελέτες για υπόγεια δεξαμενη υγραερίου (κατηγορία 2) μεσω του e αδειες?. Η εδώ πολεοδομία σηκώνει τα χέρια ψηλά και δεν βοηθάει καθόλου. Μήπως ξέρει κανένας με ποια διαδικασία γινόταν παλιά η αδειοδοτηση (προ e-αδειες) ? . Μία φορα εχω κανει παρόμοια μελέτη αλλα ήταν εντος τακτοποίησης αυθαιρέτων και ετσι δεν έχω εικόνα της κανονικής διαδικασίας Edited Απρίλιος 2 , 2019 by GDplus Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2019 εδω, η τριτη περιπτωση, το 2017 https://diavgeia.gov.gr/search?query=q:"υπογεια δεξαμενη υγραεριου "&page=2&sort=relative [δες και τις υπολοιπες] 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanz Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2019 Αν ψάξετε λίγο καλύτερα στο Διαύγεια, θα βρείτε οικοδομικές άδειες κατηγορίας 3 που έχουν εκδωθεί τον Μάρτιο 2019..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gschoinas Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2020 Καλημέρα, Αν και η υπόθεση μου δεν αφορά δεξαμενή υγραεριου αλλά υπεργειες δεξαμενές αποθήκευσης ελαιων, θα ήθελα να ρωτήσω αν μετράνε κανονικά στη δόμηση και κάλυψη του οικοπέδου. Οι δεξαμενές είναι κατασκευασμενες από πολυεστέρα και έχουν ύψος περίπου 3,0 μέτρα και όγκο 10 κυβικά. Θα τοποθετηθούν σε σειρά περίπου 100 δεξαμενές (10χ10) και από πάνω θα κατασκευαστεί ένα πάτωμα που θα εξεχουν μόνο τα στομια για πρόσβαση σε καθαρισμό κλπ. Η πρόσβαση στο πάτωμα θα γίνεται φυσικά με σκαλα. Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
matsampoukas Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2020 Καλησπέρα. Ξέρει κάποιος τι άδεια χρειάζεται πλέον για εγκατάσταση επίγειας δεξαμενής υγραερίου περίπου 5 κ.μ. σε ξενοδοχείο για θέρμανση/ζεστά νερά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dib Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2020 Δες τη ΚΥΑ 31856/2003 Link to comment Share on other sites More sharing options...
matsampoukas Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2020 Καλημέρα. Την έχω διαβάσει, το θέμα είναι ότι μία πολεοδομία λέει ότι δεν χρειάζεται καθόλου άδεια και άλλη λέει ότι χρειάζεται οικ.άδεια κατηγορίας 1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dib Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2020 11 λεπτά πριν, matsampoukas said: Καλημέρα. ... και άλλη λέει ότι χρειάζεται οικ.άδεια κατηγορίας 1. Αυτή έχει δίκιο... αλλά είναι κατηγορίας ΙΙ. Η κατηγορία Ι είναι για φιάλες συνδεδεμένες σε συστοιχία που δεν είναι η περίπτωση σου. Δείξε τους και την ΚΥΑ που το αναφέρει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
matsampoukas Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2020 Μήπως εννοείς κατηγορία ΙΙ όσον αφορά την ταξινόμηση της εγκατάστασης υγραερίου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα