ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2015 Κι εγώ ξέχασα να την στείλω, αλλά 100άρικο δεν πρόκειται να τους δώσω!!! Προτιμώ ν αλλάξω τις ημερομηνίες, βγάζοντας νέα συμφωνητικά (3ου τριμήνου), με τη σύμφωνη γνώμη των πελατών μου. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greenick Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2015 Τελικά απ'ότι φαίνεται δεν είμαι ο μοναδικός ξεχασιάρης.Μου ήρθε ένας ταμπλάς χτες βράδυ όταν την υπέβαλα και με έβγαλε εκπρόθεσμο...Είχα ξεχάσει εντέλως οτι ήταν μέχρι τις 20 του μήνα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2015 Κι εγώ ξέχασα να την στείλω, αλλά 100άρικο δεν πρόκειται να τους δώσω!!! Προτιμώ ν αλλάξω τις ημερομηνίες, βγάζοντας νέα συμφωνητικά (3ου τριμήνου), με τη σύμφωνη γνώμη των πελατών μου. Και στην περιπτωση που οι ΑΠΥ εχουν ηδη κοπει μεσα στο 2ο τριμηνο τι κανουμε? Θεωρουμε οτι εγιναν συμπληρωματικες συμβασεις? Ο λογιστης μου ειπε να το κανω γαργαρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kontegr Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2015 (edited) Εγώ το υπέβαλα εντέλη εκπρόθεσμα στις 30 του μήνα, σήμερα είδα ότι ολοκληρώθηκε και εκκαθαρίστηκε η εγγραφή και πουθενά κανένα προστιμο!!!!!! Τελικά υπάρχει ανθρωπιά εκεί στο TAXIS.... Edited Αύγουστος 1 , 2015 by kontegr Link to comment Share on other sites More sharing options...
diegito Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2015 εγω τα ξεχασα για 2η φορα κ τα ξανα μετεθεσα στο επομενο 3μηνο, για 100 ρικα ειμαστε τωρα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gio Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2015 Εγω που δεν εκανα..... ουτε το πρωτο, ουτε το δευτερο τριμηνοοοοοοο!!!!!!!!...την εβαψα???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2015 gio, μαζί σου. Ούτε έκανα, ούτε θα κάνω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gio Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2015 Καστε....μηπως εχει .... το 3ο μνημονιο ...καμια αλλη ...νεα συμφωνια...να ανεβαζουμε... ανα μηνα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pipakos Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2015 Θα μπορούσαν να το αλλάξουν και σε υποβολή κατάστασης ανά συμφωνητικό. Δεν θα έχει και μεγάλη διαφορά με το ανά τρίμηνο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gio Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2015 xo xo xo...σωστος...(την τυφλα μας ...μεσα..) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα