Inzaghi Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2015 http://www.taxheaven.gr/news/news/view/id/23194 Αυτο εχει να κανει με εμας η οχι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Earl Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2015 http://www.taxheaven.gr/news/news/view/id/23194 Αυτο εχει να κανει με εμας η οχι? Ναι. Τουλάχιστον αυτό μου είπε ο λογιστής μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gio Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2015 Μεχρι ποτε μπορουτε να τα συμπληρωσουμε τελικα ...20.4 ή 30.4 2015? Το συστημα στο taxis λειτουργει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2015 Επειδή το ίδιο θέμα συζητιέται και εδώ μήπως είναι σκόπιμο ένα από τα δύο νήματα να κλειδωθεί και να συνεχισθεί η συζήτηση στο άλλο από τα δύο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOKARADI Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2015 συναδελφοι εγω τωρα πηρα μυρωδια αυτα και με εχει πιασει μια τρεμουρα ποιου ετους συμφωνητικα αναρτωνται ?και τι προθεσμιες υπαρχουν ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arche Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2015 (edited) σύμφωνει, να υποθέσω οτι για τα 12, 13 που δεν έχουν κατατεθεί, προηγούμενα έτη, είναι 100 ευρώ, πρόστιμο ανά τρίμηνο! Και πότε ξεκινάει, από πότε δηλαδή έχουμε υποχρέωση να αρχίσουμε? Κατανοώ τον Φαέθωνα οτι πάντα υποχρεωτικά ήταν. Δεν είχε εκδοθεί , το σύστημα όμως δεν δεχότανε. Οπότε τώρα που άνοιξε το taxisnet. Για πιά τρίμηνα και ως πότε υποχρεούμστε να καταθέσουμε? Τελεία. Καταλαβαίνω οτι για πρώτο 2015, η προθεσμία είναι ως 20/4 (ή έχει ψηφιστεί κάποια παράταση?) Και επίσης, το ίδιο ισχύει για έτη 14 και 13 πχ, Αν Δεν Εχουμε Καταθέσει Καποια? (Δηλαδή βασικά επαναλαμβάνω την ερώτηση για ποιά καταθέτουμε ως 20/4 (αν δεν έχει ανακοινωθεί παράταση.) και τι γίνεται με το τέταρτο 2014 και τρίτο 2014 , αν πχ κάποιοι δεν έχουν καταθέσει. Georgegalleos ευχαριστώ επίσης πολύ για την καλή σου γνώση και την βοήθεια. Τελευταίο. Ισχύει πλέον? Δηλαδή ως 20/7 για β' 2015. Και ως 20/10 για γ' 2015? Ομοίως ως 20/1 για δ' 2015? Edited Απρίλιος 18 , 2015 by Arche Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOKARADI Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2015 (edited) ....20/4 πεφτει την ερχομενη Δευτερα ....... ιδ συμφ απαιτει οτι περναει απο το συστημα αμοιβων (για μας )? για βεβαιωσεις και αλλες παροχες υπηρεσιων ? Edited Απρίλιος 18 , 2015 by KOKARADI Link to comment Share on other sites More sharing options...
pipakos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2015 (edited) Από ό,τι έχω καταλάβει απαιτείται μόνο για ό,τι περνάει από το σύστημα αμοιβών με αμοιβή διάφορη της νόμιμης. Για βεβαιώσεις δηλαδή όχι, αν και το τεε λέει άλλα... Edited Απρίλιος 20 , 2015 by pipakos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arche Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2015 εμ δεν νομίζω ότι δεν περνάνε τα μεγαλύτερα ... δεν το ξέρω, δεν το ξέρω παίχτη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arche Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2015 ....20/4 πεφτει την ερχομενη Δευτερα ....... ιδ συμφ απαιτει οτι περναει απο το συστημα αμοιβων (για μας )? για βεβαιωσεις και αλλες παροχες υπηρεσιων ? για τις βεβαιώσεις αυτό που λες, δεν το ξέρω. Φανταζόμουν ότι ισχύει για ότι σύμφωνα με τον νόμο έχει κατασταθεί η σύναψη συμφωνητικού. Κατ' επέκταση μέσα από το σύστημα του ΤΕΕ ότι έχει υποχρεωτική αμοιβή. Δεν νομίζω ότι ισχύει μόνο για τις μικρότερες των ελαχίστων, αν δηλαδή κόψουμε σε πελάτη μεγαλύτερη αμοιβή, πάλι δεν είναι υποχρεωτική η σύναψη συμφωνητικού? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα