GTEAM Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2008 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2008 (edited) μηπως κανεις συναδερφος γνωριζει γιατι το επιλυση δεν λειτουργει σωστα σε vista? Edited Δεκέμβριος 23 , 2014 by Gousgounis
balamoutis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2008 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2008 αν εννοείς το γνωστό και ΔΩΡΕΑΝ επίλυση, σε Windows Vista Home Pro μου δουλεύει μια χαρά. χωρίς τίποτα ιδιαίτερο σε ρυθμίσεις.
Aggelosss1978 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2009 που μπορεί να το βρεί κάποιος και τι υπηρεσίες παρέχει?
mkalliou Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2009 Το προγραμματάκι βρίσκεται εδώ: http://homepages.pathfinder.gr/dipapadi/ Κάνει τα βασικά τοπογραφικά, εμπροσθοτομία, οπισθοτομία κλπ, οδεύσεις, περνάει σημεία με συντεταγμένες από excel σε cad και αντίστροφα. Πολύ χρήσιμο για αποτυπώσεις.
Aggelosss1978 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2009 Ενώ έχω τοποθετήσει τη συγκεκριμένη διεύθυνση στις ασφαλείς τοποθεσίες μου βγάζει μήνυμα το firefox : "This download has been blocked by your Security Zone Policy" Και με τον explorer αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα, ενώ έχω απενεργοποιήσει το τοίχο προστασίας
mkalliou Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2009 Δες μήπως μπορείς να ορίσεις εξαιρέσεις.
kgiann Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2014 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2014 Καλησπέρα!θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει να βρώ το πρόγραμμα Επίλυση ΒΕΤΑ για την δημιουργία κανάβου γιατι δεν κατάφερα να βρω στο διαδύκτιο μέχρι στιγμής.Ευχαριστώ.
GEORGE MICHEAL Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2014 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2014 (edited) δεν υπάρχει πια η ιστοσελίδα που είχε το πρόγραμμα το διαπίστωσα και εγώ πριν λίγες μέρες Το πρόγραμμα το έχω και θα μπορούσα να το ανεβάσω Αλλά για ευνόητους λόγους θα ήταν καλύτερα να στείλετε email στον δημιουργό του Δημήτρη Παπαδημητρίου για να το λάβετε [email protected] Edited Δεκέμβριος 19 , 2014 by GEORGE MICHEAL
lou Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2014 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2014 Υπάρχει στην σελίδα του ΤΑΤΜ-ΑΠΘ...http://users.auth.gr/kvek/ver_1_3_epil_setup.exe
kgiann Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2014 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2014 Σας ευχαριστώ πολύ κ τους δύο.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα