ikaros13 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2015 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2015 Παράνομη η παραχώρηση αιγιαλού και παραλίας...και 2 αυγά Tουρκίας, αυτό είναι στο πρώτο θέμα του καθημερινού newsletter
ΜΑΡΙΑ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2015 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2015 Έχω απαντήσεις από τα e-mail που έστελα μαζικά! Εκεί που να γράφετε για τον πόνο σας σε φόρουμ, καλύτερα στέλνετε μαιλ σε υπουργούς. Ποιος ξέρ Τι σου λένε...εμένα δεν μου απάντησαν...
ΜΑΡΙΑ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2015 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2015 Ψηφίστε και εδώ μήπως και γίνει τίποτα... https://secure.avaaz.org/el/petition/Ypoyrgo_Ergasias_Koin_Asfalisis_Koin_Allileggyis_Pano_Skoyrleti_Lysi_sto_provlima_ton_listrikon_asfalistikon_eisforon_to/?cynfeib 1
stat Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2015 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2015 Μία παρατήρηση, με αφορμή την απόφαση του ΣτΕ και το εάν είναι συνταγματικές ή όχι οι αυξήσεις στο ΤΣΜΕΔΕ. Το ΣτΕ δεν αποφάνθηκε ότι είναι συνταγματικές οι αυξήσεις - ούτε το αντίθετο βέβαια. Το ΣτΕ είπε, με ευγενικό τρόπο, ότι στο ΤΕΕ είμαστε (μέλος του είμαι και εγώ) τόσο βλάκες που ούτε μία σωστή προσφυγή δε μπορούμε να κάνουμε! 3
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2015 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2015 (edited) δεν μπορούμε, ή δεν θέλουμε; Τα παραπάνω ρήματα πρέπει να αλλάξουν πρόσωπο ... και για να γίνει αυτό ... πρέπει .... το "μου" να γίνει "νι" ... δεν φταίω εγώ για τον συνειρμό ... . Edited Μάρτιος 31 , 2015 by georgegaleos 2
Roy_Hobbs Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2015 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2015 (edited) δεν μπορούμε, ή δεν θέλουμε; έλα μου ντε Edited Μάρτιος 31 , 2015 by Roy_Hobbs
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2015 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2015 (edited) Τις πρόσφυγες τις κανουν τα σωματεία εργαζομένων η τελος πάντων οι εκπρόσωποι αυτών βλέπε ΤΕΕ. Δεν μαζεύονται σε καφετέρια και αποφασίζουν να κινηθούν δικαστικά καποια μέλη. Αν οι φορείς κοιμούνται τα μέλη φταίνε; Αυτη ειναι η δουλεια των φορέων αλλιως τι κανουν τρώνε τα λεφτα των συνδρομών; Sent from my iPhone using Tapatalk Edited Μάρτιος 31 , 2015 by ikaros13
Roy_Hobbs Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2015 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2015 και αν οι φορείς κοιμούνται? και αν οι φορείς απλά όντως τρώνε τα λεφτά των συνδρομών? τα μέλη τότε τι πρέπει να κάνουν? να κάτσουν με σταυρωμένα χέρια?
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα