ikaros13 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2015 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2015 Ποιος Χαικάλης τώρα...Ντροπή που βρίσκεται στη βουλή. Ατομο επιπέδου Ανατολάκη..Θα νομίσει ότι τον εκβιάζουμε από πάνω, αμα δει τα σκούρα Καλά σοβαρά τώρα περιμένετε απο αυτούς να δώσουν λύση? 2
ΜΑΡΙΑ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2015 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2015 Μόλις μου απάντησε ο Γ.Ορσουζίδης Βουλευτής Ημαθίας Ευχαριστώ, νομίζω θα λυθεί το ζήτημα (αθλιότητα) με εκτίμηση Γ.Ο. 2
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2015 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2015 .. το μόνο που προσφέρουν κάτι (δεν λέω "κάποιοι" γιατί αυτό θα τους έδινε μικρή αξία) τέτοιοι είναι παρα-λυση. 1
SOTHRIS Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2015 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2015 .. το μόνο που προσφέρουν κάτι (δεν λέω "κάποιοι" γιατί αυτό θα τους έδινε μικρή αξία) τέτοιοι είναι παρα-λυση. Aυτό που μου κάνει τρομερή εντύπωση σε όλη αυτή την ιστορία είναι η επιπολαιότητα με την οποία αντιμετώπισε το θέμα το ταμείο σας . Αποφάσισαν να μην εφαρμόσουν το νόμο , στηριζόμενοι που ? και σήμερα που ήρθε αυτή η εξέλιξη θα πληρώσουν τους τόκους εξ ιδίων ? 2
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2015 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2015 (edited) Οι κυβερνώντες ενημερώνονται για τα προβλήματα του κλάδου.... Edited Απρίλιος 2 , 2015 by ikaros13
panos-vicious Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2015 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2015 Κι ο σημερινός αντιπρόεδρος της τωρινής συγκυβέρνησης ενημερώθηκε πριν τις εκλογές για τα προβλήματα των μηχανικών, αλλά είχε πει ",,Αυτά θα τα βρείτε εσείς". Εν ολίγοις, "μη μου σκοτίζεται τον έρωτα".
ΜΑΡΙΑ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2015 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2015 Καλημέρα!Μου απάντησε ο κος Φαμελος Βουλευτής Θεσνικης στο εμαίλ ότι ετοίμασαν ομαδική ερώτηση στον Υπουργό στην Βουλή που θα δημοσιευτεί και μου την έστειλαν.Δεν μπορώ να την ανεβάσω όμως...κάποιος να βοηθήσει? 1
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2015 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2015 Μου άρεσε το ομαδικη ερώτηση.. -Ρε συ οι μηχανικοι φωνάζουν.. - τι θελουν; - κατι με τις εισφορές, ξερω γω; - γραψτο θα ρωτήσουμε τον μεγάλο.. Sent from my iPhone using Tapatalk 1
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα