stavrosa Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2015 H Πέτη Πέρκα (είναι απο τους τοτε αγώνες που διώκονται τωρα μαζι με τον ΣΠιρτζη και λοιπούς) ειναι η νεα γενική γραμματέας του Υπουργείου Μεταφορών!!!! να στειλουμε και σε αυτη κανα μνμ....λεω εγω τώρα...ή θα σωπασει πλεον αφου βολεύτηκε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2015 Καλημέρα!Μου απάντησε ο κος Φαμελος Βουλευτής Θεσνικης στο εμαίλ ότι ετοίμασαν ομαδική ερώτηση στον Υπουργό στην Βουλή που θα δημοσιευτεί και μου την έστειλαν.Δεν μπορώ να την ανεβάσω όμως...κάποιος να βοηθήσει? Αν εννοείς τον τρόπο-διαδικασία δες το συνημμένο. Αν εννοείς κάτι άλλο γίνε πιο συγκεκριμένη στο πρόβλημα που αντιμετωπίζεις. Ashampoo_Snap_2015.04.03_14h34m03s_008_.wmv 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2015 Ανοιξα ένα θέμα εδώ: http://www.michanikos.gr/topic/42611-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%AD%CF%82-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%BB%CE%AC%CE%B2%CE%B1%CE%BC%CE%B5-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CF%85%CE%BE%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/ ώστε να έχουμε συγκεντρωμένες τις απαντήσεις. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΜΑΡΙΑ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2015 (edited) Ευχαριστώ για την βοήθεια georgegaleos.Ήμουν εκτός του θέματος και δεν μπορούσα να το ανεβάσω.Να σαι καλά! Edited Απρίλιος 3 , 2015 by ΜΑΡΙΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2015 (edited) Συνεπής βρε Ικαρε είναι ο Μπόμπολας . Οπότε γιά αυτόν μιλάει . Να του μειώσουν τις εισφορές Μη δείτε άνθρωπο να προκόβει ... Edited Απρίλιος 6 , 2015 by georgegaleos 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAS Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2015 Ξέχασαν το Ποτάμι 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2015 Κάποιος ποταμίσιος άρχισε τα κόκκινα.... Το σακίδιο και σε άλλη παραλία 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα