soulrebel Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2015 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2015 Η ακομμάτιστη - ανεξάρτητη πρωτοβουλία 'ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΝΟΜΙΚΟΥ ΚΕΝΟΥ ΣΤΟ ΤΕΕ-ΤΣΜΕΔΕ' που δημιουργήθηκε μεσα απο το facebook δημιούργησε ψήφισμα στον δικτυακό τόπο Avaaz.org και καλεί όλους τους μηχανικούς να συμμετάσχουν. Η ακομμάτιστη - ανεξάρτητη πρωτοβουλία 'ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΝΟΜΙΚΟΥ ΚΕΝΟΥ ΣΤΟ ΤΕΕ-ΤΣΜΕΔΕ' που δημιουργήθηκε μεσα απο το facebook δημιούργησε ψήφισμα στον δικτυακό τόπο Avaaz.org και καλεί όλους τους μηχανικούς να συμμετάσχουν.Παράλληλα ετοιμάζει μπαράζ δημοσιότητας για το θέμα των ασφαλιστικών εισφορών που καίει όλους τους μηχανικούς.Με ένα απλό κλικ μπορούμε να κάνουμε τα πράγματα καλύτερα.Αρχικός στόχος 5000 υπογραφέςhttps://secure.avaaz...ron_to/?nUYYljb 9
alej Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2015 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2015 Αυτά τα ''ακομμάτιστη'' ''ανεξάρτητη'' κλπ ξέρουμε πολύ καλά τι σημαίνει... το μάθαμε το ποίημα! 5 5
Popular Post Roy_Hobbs Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2015 Popular Post Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2015 τώρα ρε συνάδελφε το πρόβλημα σου είναι αν η πρωτοβουλία είναι ακομμάτιστη - ανεξάρτητη? μήπως το πρόβλημα μας είναι ότι έχει διαλυθεί το σύμπαν και ότι κάθε κίνηση προς τη σωστή κατεύθυνση θα πρέπει να επιδοκιμάζεται και όχι να κατακρίνεται? 15 1
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2015 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2015 Μπράβο στο συνάδελφο για την πρωτοβουλία. Υπέγραψα και εγώ. 5
soulrebel Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2015 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2015 Αυτά τα ''ακομμάτιστη'' ''ανεξάρτητη'' κλπ ξέρουμε πολύ καλά τι σημαίνει... το μάθαμε το ποίημα! καμία σχέση. μπορείς να μπεις στο group και να το διαπιστώσεις μόνος σου https://www.facebook.com/groups/nomikokenotee/ 2
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2015 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2015 Ειναι ενα θεμα αυτο με το Facebook δεν εχπουμε όλοι... Δηλαδη δεν Υπογραφείς χωρίς αυτο δεν κατάλαβα... Sent from my iPhone using Tapatalk 1 1
akius Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2015 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2015 μια χαρά υπογράφεις ικαρε... εμαιλ - ΟΝΟΜΑ- ΤΚ -ΧΩΡΑ και υπογράφεις
george68 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2015 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2015 Καλησπέρα σας, Έλαβα το μήνυμά σας και με κοινοβουλευτική μου παρέμβαση έφερα το θέμα στη Βουλή προς τους αρμοδίους Υπουργούς. Μόλις έχω απάντησή τους θα σας την κοινοποιήσω μέσω email. Σας ευχαριστώ πολύ για την επικοινωνία σας μαζί μου Με ειλικρινή εκτίμηση, Νικόλαος Ι. Νικολόπουλος πηρα απαντηση απο την ομαδικη επιστολη μου ειχαμε στειλει καποιοι εγω ειχα στειλει και σε αυτον νομιζω ειναι τον ανελ .. ενας περιεργος τυπος απο την πατρα... λετε να εκανε ερωτημα και αν ναι μπορω να το βρω καπου ή απλος με δουλευει .. φυσικα δεν προκειτε να γινει κατι αλλα να εχουμε να λεμε...
dimitris11140 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2015 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2015 (edited) Κυριακη βραδυ ειχαν ψηφισει περιπου 650 Οποιος θελει βαζει ονομα και email και κλικαρει στο υπογραφω. Οποιος το βρισκει ανουσιο και αυτο οπως και τα eimail που σταλθηκαν,οπως και τις συναντησεις που εγιναν ή που θα γινουν αλλα και την γενικοτερη προσπαθεια που εχουν κανει και κανουν καποιοι συναδελφοι ετοιμαζει 3+3 εξι χηνες και μετα πινει και μια σοδα.Αν δεν εχει τα εξι χιλιαρικα πινει μονο την σοδα. Μπραβο στον συναδελφο για την πρωτοβουλια. Edited Μάρτιος 29 , 2015 by dimitris11140 2 1
akius Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2015 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2015 3+3? Εγώ για 4,5+ 3,5 = 8 το βλέπω
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα