ikaros13 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2015 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2015 (edited) Μαζι σας μπορει να τα βλεπω μαύρα ίσως ειναι απο τα συνεχή χτυπήματα αλλα οκ μπράβο για την προσπάθεια Sent from my iPhone using Tapatalk Edited Μάρτιος 31 , 2015 by ikaros13 1
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2015 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2015 (edited) Επειδή το θεωρώ σημαντικό απλά γράφω μονο και μόνο για να το "ανεβάσω" στα πρώτα θέματα. Με ένα απλό κλικ μπορούμε να κάνουμε τα πράγματα καλύτερα.Αρχικός στόχος 5000 υπογραφέςhttps://secure.avaaz...ron_to/?nUYYljb Edited Μάρτιος 31 , 2015 by georgegaleos 1
soulrebel Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2015 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2015 ήδη πλησιαζουμε τις 2500 !
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2015 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2015 Εστειλα και το link για το ψήφισμα και στα mail που στάλθηκε το κείμενο. Να δούμε !!!
Kane Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2015 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2015 to yπεγραψα κι εγώ και το έστειλα στο φβ σε καμμια 30ριά μηχανικους που χω φιλους...
Roy_Hobbs Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2015 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2015 θα μπορούσε να μπει και banner με link για το ψήφισμα στην αρχική σελίδα του φόρουμ, αλλά δύσκολο το βλέπω...
an@stas1a Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2015 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2015 Όλοι μεσω φβ και μέιλ σε συναδέλφους. Ευχαριστούμε για την πρωτοβουλία.
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2015 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2015 (edited) θα μπορούσε να μπει και banner με link για το ψήφισμα στην αρχική σελίδα του φόρουμ, αλλά δύσκολο το βλέπω... Νομίζω ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να υποστηριχθεί από την http://www.invisionpower.com/apps/board/ (εταιρεία που υποστηρίζει το στήσιμο του forum) Edited Απρίλιος 1 , 2015 by georgegaleos
Roy_Hobbs Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2015 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2015 τεχνική δυσκολία εννοείς? δε μου φαίνεται τόσο πολύπλοκο 1
ΜΑΡΙΑ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2015 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2015 Καλησπέρα και από εμένα. Απλώς για να μην γίνουν παρεξηγήσεις και για να είμαστε καθαροί ήθελα να αναφέρω ότι εγώ δημιούργησα το ψήφισμα σαν ιδιώτης μηχανικός προσπαθώντας να συνεισφέρω και από πίσω δεν κρύβεται καμία ομάδα (όχι ότι έχει καμία σημασία καθώς τα αιτήματα είναι σωστά και δίκαια, κατά την γνώμη μου και κατά την γνώμη αυτών που την υπογράφουν). Δεν είμαι ιδρυτικό μέλος της πρωτοβουλίας 'ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΝΟΜΙΚΟΥ ΚΕΝΟΥ ΣΤΟ ΤΕΕ-ΤΣΜΕΔΕ' (όχι ότι έχουν κάτι, μια χαρά είναι τα παιδιά) και στην σελίδα μπήκα (όπως και σε άλλες σελίδες) για να διαδώσω το ψήφισμα. 2 παιδιά από την σελίδα, πολύ ευγενικά, με βοήθησαν σε κάποια θέματα στο τεχνικό κομμάτι και στο κομμάτι του κειμένου που αφορά στους νόμους και στα παραδείγματα. Οι διαχειριστές της σελίδας επίσης πολύ ευγενικά «καρφίτσωσαν» το ψήφισμα για να είναι σε κοινή θέα. Η αλήθεια είναι ότι αυτά τα «ακομμάτιστα και ανεξάρτητα» δεν μου αρέσουν γιατί στην Ελλάδα έχουν πάρει άλλη έννοια από αυτή που λένε οι λέξεις (συνήθως να κρύβουν αμαρτίες του παρελθόντος). Παρόλαυτα δεν ανήκω σε κανένα κόμμα και το ψήφισμα το έγραψα σπίτι μου . Όλα αυτά μικρή σημασία έχουν στον κοινό και δίκαιο αγώνα που δίνουμε όλοι αλλά καλό είναι να ξεκαθαρίζουμε κάποια πράγματα από την αρχή. Ψηφίζουμε, στηρίζουμε, διαδίδουμε. Και φυσικά αυτό το ψήφισμα είναι μια πολύ μικρή συνεισφορά καθώς χρειάζεται γενικότερη δραστηριοποίηση. Μπράβο συνάδελφε!! και εγώ το έχω στείλει σε όλους τους συναδέλφους...ας συνεχίσουμε την προσπάθεια...η αλήθεια είναι ότι η κυβέρνηση αυτές τι μέρες είναι ''στριμωγμένη'' αλλά εμάς δεν μας σταματά κανένας να διαδώσουμε το πρόβλημα μας!Με όποιο τρόπο! Επίσης συνεχίζω να στέλνω mail με την διαμαρτυρία μας.'Οσο και τον Νικολακόπουλο είδα και σε άλλο post την ίδια απάντηση.Μάλλον αυτόματη απάντηση έχει στο mail του για αυτό και στέλνει το ίδιο μήνυμα.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα