katrmp Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2015 έχετε ρε παιδιά (γκάλοπ) να πληρώσετε τα τρέχοντα 30 Ιούνη? Εγώ ούτε μία στο μύριο.Και τότε τί? Θα τούς έχουμε δώσει το δικαίωμα νόμιμα να μάς κυνηγήσουν κιόλας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitsubae Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2015 Μια χαρά! Κι εμένα αγαπητέ 131 ευρώ δόση μου βγάλαν, αλλά μέχρι το 2023 :D Μικρός είσαι ακόμα.......δε σε φοβάμαι εσένα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitsubae Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2015 έχετε ρε παιδιά (γκάλοπ) να πληρώσετε τα τρέχοντα 30 Ιούνη? Εγώ ούτε μία στο μύριο.Και τότε τί? Θα τούς έχουμε δώσει το δικαίωμα νόμιμα να μάς κυνηγήσουν κιόλας? Εγώ ούτε μία στο τρισεκατομμύριο.... αλλά χρειαζόμουν μία εγγυητική και ασφαλιστική ενημερότητα σε δύο τοπογραφικά για άδειες... αναγκαστικά λοιπόν μπήκα στη ρύθμιση και ότι προλάβω να αποπληρώσω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2015 http://www.pesede.gr/live/page.php?section=news&id=1267 Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2015 Η μηχανογραφηση του ΤΣΜΕΔΕ ειναι για ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ!!! Δεν μπορουν καν να εισπραξουν τμηματικα 2-3-4 μηνες, αλλα μονο ενα εξαμηνο μαζι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixyak790 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2015 γιατι πληρωνουμε Δεκεμβρη ?αλλαξε εκεινο το 2/3 και εγινε 1/4... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixyak790 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2015 (edited) Αυτη ειναι η τροπολογια,για να τη συζητησουμε...δηλ.ο Δεκεμβριος ειναι ληξιπροθεσμος... τωρα τι εννοει με τις τρεις δοσεις.... Edited Απρίλιος 29 , 2015 by mixyak790 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2015 (edited) έχετε ρε παιδιά (γκάλοπ) να πληρώσετε τα τρέχοντα 30 Ιούνη? Εγώ ούτε μία στο μύριο.Και τότε τί? Θα τούς έχουμε δώσει το δικαίωμα νόμιμα να μάς κυνηγήσουν κιόλας?Ειναι θεμα συγκυρίας. Προσωπικά χρειαζόμουν την ασφαλιστικη ενημερότητα για να εργαστώ σε εργολάβο δημοσίου έργου. Αν συνεχίσω στο καπάκι και στο επόμενο μιας και τα λεφτα ειναι πολυ καλα θα εχω για τα τρέχοντα. Αν δεν έπαιζε αυτη η πρόσληψη δεν θα έμπαινα καν σε διακανονισμό Sent from my iPhone using Tapatalk Edited Απρίλιος 29 , 2015 by ikaros13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
C.KOKKINIDIS Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2015 Η μηχανογραφηση του ΤΣΜΕΔΕ ειναι για ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ!!! Δεν μπορουν καν να εισπραξουν τμηματικα 2-3-4 μηνες, αλλα μονο ενα εξαμηνο μαζι. Τον Δεκεμβριο πως τον εισπράττουν ξεχωριστα? Εκει τους συμφέρει επειδη δεν εχουν εκδοθεί ακομα τρεχουσες εισφορες! Δηλαδή αν κάποιος χρεωστάει λιγο πανω απο 5000 για να το κατεβασει προκειμενου να γλυτωσει τα τοκοχρεολύσια θα του που δεν γινεται 1 η 2 μηνες αλλα ολο το εξαμηνο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2015 το κατεβασει προκειμενου να γλυτωσει τα τοκοχρεολύσια θα του που δεν γινεται 1 η 2 μηνες αλλα ολο το εξαμηνο? Ετσι μου ειπαν. Μονο για εξαμηνο κοβουν εντυπο πληρωμης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα