Μετάβαση στο περιεχόμενο

Νέα ρύθμιση οφειλών


MOUGGOLIAS

Recommended Posts

Τον οαεδ εγω περυσι τον ειχα πληρωσει στο τσμεδε μεσα.... την πρωτη δοση την πληρωνεις κανονικα μεσα στην εθνικη... αρα ποιο ειναι το προβλημα σου? Με τα καπιταλ κοντρολς δεν μπορεις να σηκωσεις, να πληρωσεις μπορεις κανονικα  :mrgreen:

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

420€ στο τελος της εβδομάδας φτάνουν μια χαρά. Αλλιως δες αν δέχονται κάρτα στο ταμείο..

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

και πως μαζευω τα λεφτα?

Να ενημερώσω συνάδελφε μιας και χθες πήρα τη μεγάλη απόφαση να κάνω τη ρύθμιση και όταν θα έρθει η επόμενη κανονική εισφορά έχει ο Θεός...

 

Φαντάζομαι ξέρεις ότι πρώτα πληρώνεις τον ΟΑΕΔ (τζάμπα τα πληρώνεις αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία) και μετά προχωράς στη ρύθμιση. Η υπάλληλος μου είπε ότι θα προχωρήσουμε στη ρύθμιση ακόμα και αν δεν έχεις τώρα τα χρήματα για τον ΟΑΕΔ, απλά θα τα φέρεις τις επόμενες ημέρες (αυτό δεν ξέρω αν είναι οδηγία γενική του τσμέδε λόγω προβλημάτων με τις αναλήψεις ή κατανόηση του τοπικού τσμέδε…). Μάλλον είναι οδηγία για να προλάβεις να μαζέψεις τα του ΟΑΕΔ.

 

Τα πλήρωσα και σήμερα πήγα να πληρώσω την 1η δόση, ο υπάλληλος στην Εθνική μου είπε ότι πρέπει να πληρωθεί μετρητοίς και όχι από το λογαριασμό που έιχα γιατί από εκεί θα πληρώνονται οι επόμενες δόσεις μετά την πάγια εντολή, είχα μια αρχική διαφωνία μαζί του αλλά τελικά ευγενικά δέχτηκα να πληρώσω μετρητοίς. Για την πάγια εντολή μου ζήτησαν 3-4 χαρτιά και να ξαναπάω αύριο γιατί το σύστημα ενημερώνεται την επομένη.

 

Κοντολογίς χρειάζεσαι 3 μέρες για να τελειώσει η δουλειά, τα χρήματα για την 1η δόση μετρητοίς και να μαζέψεις σύντομα (με τα 60άρια που δικαιούσαι) τα του ΟΑΕΔ που είναι 10€ το μήνα.

 

Το μεγάλο ερώτημα φυσικά είναι πόσοι απο εμάς που μπήκαμε στη ρύθμιση θα είμαστε και του χρόνου τέτοια εποχή ακόμα μέσα σε αυτήν?

Edited by Gauss
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

για να καταλαβω ,κανεις τη ρυθμιση και δεν πληρωνεις τιποτα?

Αν δεν έχεις μαζί σου τα μετρητά για τον ΟΑΕΔ η υπάλληλος μου είπε δεν πειράζει τα βγάζεις και τα φέρνεις τις επόμενες ημέρες (ξαναλέω δεν ξέρω αν είναι απόφαση του τσμέδε ή κατανόηση της υπαλλήλου μιας και τα 350€ που πλήρωσα για τον ΟΑΕΔ για να τα βγάλεις με μια κάρτα θέλεις 6 ημέρες...).

Μετά σε 10 μέρες πρέπει να πληρώσεις την 1η δόση (μετρητοίς).

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.