katrmp Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2015 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2015 πήγε κανείς στην Αθήνα? έχει κόσμο? στο νέο κτίριο? (σκεφτομαι να πάω αυριο τελευταια μέρα)
Meremeti Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2015 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2015 Μόλις έκανα τη ρύθμιση ηλεκτρονικά στο απαρχαιωμένο μας site.. Άντε και σε καλή μεριά..
mixyak790 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2015 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2015 Αν γινει σημερα η ρυθμιση ηλεκτρονικα,ποτε πληρωνουμε,ξερει κανεις?
ΜΕΜΟΣ ΜΟΣΧΑΚΗΣ Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2015 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2015 Να ρωτησω.... εμενα δεν μου τραβηξε τα χρήματα για την δοση στις 31/7. δεν είχα πληρωσει και την 30/6... εχω βάλει στο λογαριασμό χρήματα και για τις δυο δοσεις.... ξερει κανεις τι γίνεται?
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2015 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2015 Πότε πλήρωσες τη πρώτη δόση στη τράπεζα? Για να εξοφλούνται αυτόματα οι επόμενες, από την πρώτη, δόσεις πρέπει να ενεργοποιήσεις, κατόπιν αίτησης σου, πάγια εντολή στη τράπεζα.
ANTONIS130 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2015 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2015 Με πάγια εντολή στην εθνική εγω..μια χαρα μου τα τραβάει..
Meremeti Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2015 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2015 Αν γινει σημερα η ρυθμιση ηλεκτρονικα,ποτε πληρωνουμε,ξερει κανεις? Κάπου είχε απαντηθεί αυτό μέσα στο forum αλλά άντε βρες το τώρα. Υποθέτω θα πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί μας με κάποιο τρόπο.
mixyak790 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2015 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2015 ρωτησα,περιπου σε 10 μερες.... 1
ΜΕΜΟΣ ΜΟΣΧΑΚΗΣ Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2015 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2015 (edited) τελικα τα πληρωσα στο γραφειο του τσμεδε σήμερα..... παρολο που η υπάλληλος μου είπε ότι βλέπει την αιτηση μου προς την τράπεζα μεσα στις καθορισμένες ημερομηνίες εν τούτης δεν τα τράβηξε από το εν λόγο λογαριασμό... εχω μία υποψία (και την είχα πει στην υπάλληλο της τράπεζας) ότι επειδή ο λογαριασμός είναι όψεως δεν μπορει να έχει πάγια εντολή... Edited Αύγουστος 4 , 2015 by ΜΕΜΟΣ ΜΟΣΧΑΚΗΣ
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα