georgios_m Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2015 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2015 (edited) Σύνταξη λέει, όχι υπογραφή... αυτό σημαίνει δυνατότητα απασχόλησης σε κάποια τεχνική εταιρεία, αλλά όχι απαραίτητα την ανάληψη της μελέτης στο όνομά σου. Ενώ τα πολυτεχνεία που στα σάιτ τους δεν αναφέρουν τις σχετικές επαγγελματικές προοπτικές, δε θα έπρεπε να δικαιούνται κανένα δικαίωμα διότι δε το ανέφεραν ε?.. Edited Απρίλιος 8 , 2015 by georgios_m 1
stayros Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2015 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2015 (edited) Edited Απρίλιος 8 , 2015 by stayros 5 1
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2015 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2015 Ωραία είναι τα πολυτεχνεία...Ωραίος και ο πάρυρος, δικαιώματα πολλά, μια χαρά....Καμιά δουλειά θα κάνουμε ή μόνο για την κορνίζα? Και ο σουβλατζής περισσότερο κύρος και αξία έχουν οι γνώσεις του από κάποιον που δεν δουλεύει... 1
stayros Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2015 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2015 (edited) Όλα γίνονται για το δημόσιο. Αφού πλέον ο κρατισμός και το αλα-80s δημοσιουπαλληλίκη κάνει δυναμικό comeback, όσοι είναι στις θέσεις ευθύνης θα μπορούν να παίζουν καλή μπάλα. Εξού και το μπαλτομάστερ. Όσοι δεν είμαστε Τσουκαλοφωτόπουλοι ας προσέχαμε... Edited Απρίλιος 8 , 2015 by stayros
Ροδοπουλος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2015 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2015 Ωραία είναι τα πολυτεχνεία...Ωραίος και ο πάρυρος, δικαιώματα πολλά, μια χαρά....Καμιά δουλειά θα κάνουμε ή μόνο για την κορνίζα? Και ο σουβλατζής περισσότερο κύρος και αξία έχουν οι γνώσεις του από κάποιον που δεν δουλεύει... +1 και μάλιστα ο σουβλατζής πληρώνετε αμέσως χρήμα ζεστό. Βασική Διαφορά.
georgios_m Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2015 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2015 Γιατί τότε δε γίνεστε σουβλατζήδες?
sito Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2015 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2015 (edited) Ειναι ακριβη η γυριερα Για σουβλάκια δεν χρειάζεται γυριέρα. -ένας βορειοελλαδίτης υ.γ. ξέρω ξέρω μετά απο πε και τε ανοίγει ένα νέο μέτωπο Edited Απρίλιος 8 , 2015 by sito
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2015 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2015 Γιατί τότε δε γίνεστε σουβλατζήδες? Εσυ που υπερασπίζεσαι με τόση θερμή το πτυχίο σου με τι ακριβώς ασχολείσαι; δεν ειναι ντροπή να μας πεις... Sent from my iPhone using Tapatalk 2
project.breeze Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2015 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2015 Εσυ που υπερασπίζεσαι με τόση θερμή το πτυχίο σου με τι ακριβώς ασχολείσαι; δεν ειναι ντροπή να μας πεις... Sent from my iPhone using Tapatalk Ξέρω τί θα σου απαντήσει, να το πώ; "Δεν έχω πτυχίο, έχω δίπλωμα" 2
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα