sundance Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2009 προκειται για πρεκια με οπτοπλινθους ή καθαρη μορφωση απο σκυροδεμα?
ilias Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2009 Στις "χαραμάδες" αναφέρεσαι sundance?
gio Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2009 Αμαν το σπίτι μου......χα χα χα (πλακα κάνω). Φίλε sundance θεωρω οτι ειναι απο σκυροδεμα γιατι δεν νομιζω να μπορουσε να"μεινει" το τουβλο ετσι εκει.
sundance Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2009 ναι στις χαραμαδες.πιστευω ειναι σεναζ και τα υπολοιπα τοιχοποιια.βεβαια σεναζ ενωμενα με τα κατακορυφα στοιχεια αναγκαστικα.
ilias Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2009 Αφού αναφέρεσαι στις χαραμάδες, συμφωνώ και εγώ ότι είναι σενάζ, γιατί όπως είπε και ο gio, δύσκολο να σταθούν τούβλα έτσι.
gio Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2009 Πάντως ωραιο σχεδιο σπιτιου εξωτερικα.
ilias Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2009 Με την οικονομική δυσχέρεια που υπάρχει, μάλλον λίγοι έχουν δυνατότητα για τόσα τετραγωνικά (γιατί μου κάνει άνω των 200 m2). Πλησίασα sundance?
sundance Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2009 ειλικρινα δεν ξερω.στο διαδικτυο τη βρηκα τη φωτο. οντως ειναι πολυ μεγαλο σπιτι.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα