topeng Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2015 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2015 Παιδιά καλημέρα και χρόνια πολλά! Έχω μια περίπτωση για μια εδαφοδεξαμενή ελαιοτριβείου, η οποία βρίσκεται σε απόσταση >100μ από ποτάμι συνεχούς ροής, Με βάση την ισχύουσα νομοθεσία (ΥΑ 1958 ΦΕΚ 21/Β/2012) επιτρέπεται η κατασκευή της εδαφοδεξαμενής στη θέση. Την υπολόγισα ίση με 1000 τ.μ. με βάση την παραγωγή του ελαιοτριβείου.Με δεδομένη τη γειτονία με το ποτάμι φοβάμαι για διαρροές. Το ερώτημά μου είναι: 1.Για να είναι στεγανή η δεξαμενή θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις γεώπανο ή να κάνει πιο σταθερές κατασκευές με σκυρόδεμα?? 2. Σε περίπτωση σκυροδέματος απαιτείται έκδοση άδειας δόμησης? 3. Μετά την εξάτμιση, η εδαφοδεξαμενή δεν θα πρέπει να καθαρίζει από τον "πυρήνα" (στερεό υπόλειμμα) δεν θα έχει πρόβλημα αν χρησιμοποιήσει γεώπανο στον καθαρισμό της εδαφοδεξαμενής? Κάθε πληροφορία δεκτή παίδες!
Brasco Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2015 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2015 Σε περίπτωση που η δεξαμενή σου είναι από οπλισμένο σκυρόδεμα τότε θα πρέπει να επιλέξεις κατάλληλο q προκειμένου να ικανοποιείς την απαίτηση για το μέγιστο επιτρεπόμενο εύρος ρωγμής, κατάλληλη σύνθεση σκυροδέματος και κατάλληλη στεγάνωση και προστασία της εσωτερικής επιφανείας από την επιθετικότητα του αποθηκευόμενου υλικού
topeng Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2015 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2015 Brasco σε ευχαριστώ για την επικοινωνία! Το θέμα το οποίο με προβληματίζει έχει να κάνει με τη στεγανότητα της εδαφοδεξαμενής, και κατά πόσο ο πελάτης θα τηρήσει τους περιβαλλοντικούς όρους. Με δεδομένο ότι βρίσκεται κοντά στο ποτάμι φοβάμαι ότι θα έχω προβλήματα με οσμές και διαρροές. Σε ευχαριστώ πάντως!
Brasco Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2015 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2015 Κατσίγαρος θα αποθηκεύεται στην εδαφοδεξαμενή?
KonstantinosA Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2015 Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2015 γιατι να μπεις σε διαδικασια σκυροδεματος ενω μπορεις με ναυλον και καταλληλη επεξεργασια εδαφους να κανεις τη δουλεια σου απλα και οικονομικα; σκεψου επισης ποσο ευκολο θα ειναι να καθαριζονται τα τα απομειναρια του κατσιγαρου καθε χρονο. οσο για την τηρηση των περ.ορων δεν φερεις ευθυνη εσυ αλλα ο ιδιοκτητης. εφοσον εσυ κανεις σωστη διαστασολογηση και αφησεις αρκετο περιθωριο για καθε ενδεχομενο τοτε δεν εχεις λογο να φοβασαι. 1
zvara Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2015 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2015 Παιδιά καλημέρα και χρόνια πολλά! Έχω μια περίπτωση για μια εδαφοδεξαμενή ελαιοτριβείου, η οποία βρίσκεται σε απόσταση >100μ από ποτάμι συνεχούς ροής, Με βάση την ισχύουσα νομοθεσία (ΥΑ 1958 ΦΕΚ 21/Β/2012) επιτρέπεται η κατασκευή της εδαφοδεξαμενής στη θέση. Την υπολόγισα ίση με 1000 τ.μ. με βάση την παραγωγή του ελαιοτριβείου.Με δεδομένη τη γειτονία με το ποτάμι φοβάμαι για διαρροές. Το ερώτημά μου είναι: 1.Για να είναι στεγανή η δεξαμενή θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις γεώπανο ή να κάνει πιο σταθερές κατασκευές με σκυρόδεμα?? 2. Σε περίπτωση σκυροδέματος απαιτείται έκδοση άδειας δόμησης? 3. Μετά την εξάτμιση, η εδαφοδεξαμενή δεν θα πρέπει να καθαρίζει από τον "πυρήνα" (στερεό υπόλειμμα) δεν θα έχει πρόβλημα αν χρησιμοποιήσει γεώπανο στον καθαρισμό της εδαφοδεξαμενής? Κάθε πληροφορία δεκτή παίδες! καλημερα!!!! κατασκευαστηκε η εδαφοδεξαμενη? τι επιλεξατε τελικα? σκυροδεμα ή ναυλον? μου εχει τυχει και μενα ενα ελαιοτριβειο για ανανεωση ΑΕΠΟ με εδαφοδεξαμενη. εχεις κανει κατοψεις - τομες της εδαφοδεξαμενης?
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα