Allobar Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2020 Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2020 (edited) Κι όμως συνάδελφοι, 2020, εν μέσω κορονωΪου και η εφορία λέει δεν ξέρει τους κωδικούς (δου αγ. νικολαου κρήτη). Πρέπει να τους συμπληρώσω εγώ στο έντυπο... αλλιώς δεν το δέχεται.. κι όλα αυτά μέσω τηλεφώνου όταν τους βρεις (δε δέχονται κόσμο). Τους κωδικούς που αντιστοιχούν σε κάθε ποσό δεν μπορώ να τους βρω καθώς άλλαξαν. το 2019. Και δεν υπάρχουν πουθενά. Χρόνος εργασίας Μηχανικού στην Ελλάδα = 70% ανούσια γραφειοκρατεία + 30% τεχνικό-επιστημονικό αντικείμενο Πόσες φορές ακόμη θα μετανιώσω που δε σηκώθηκα να φύγω από την μπανανία όταν μπορούσα;;; Edited Μάιος 8 , 2020 by Allobar
Roy_Hobbs Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2020 Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2020 Αυτό πρακτικά δε γίνεται, δεν μπορείς εσύ να ξέρεις τους κωδικούς των κρατήσεων. Μάλλον θα πρέπει να ξεκινήσεις αλληλογραφία μαζί τους αν επιμείνουν. Σε κάθε περίπτωση πάντως μέχρι τώρα όλες οι κρατήσεις πληρώνονταν στη ΔΟΥ, έχεις βρει τρόπο να τις πληρώσεις αλλού (e-banking κλπ)?
spafent Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2020 Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2020 (edited) να πας σε άλλη ΔΟΥ, με άδεια στην Κατερίνη πλήρωσα σε ΔΟΥ Θεσσαλονίκης Edited Μάιος 8 , 2020 by spafent
spafent Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2020 Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2020 12 ώρες πριν, Allobar said: Κι όμως συνάδελφοι, 2020, εν μέσω κορονωΪου και η εφορία λέει δεν ξέρει τους κωδικούς (δου αγ. νικολαου κρήτη). Πρέπει να τους συμπληρώσω εγώ στο έντυπο... αλλιώς δεν το δέχεται.. κι όλα αυτά μέσω τηλεφώνου όταν τους βρεις (δε δέχονται κόσμο). Τους κωδικούς που αντιστοιχούν σε κάθε ποσό δεν μπορώ να τους βρω καθώς άλλαξαν. το 2019. Και δεν υπάρχουν πουθενά. Χρόνος εργασίας Μηχανικού στην Ελλάδα = 70% ανούσια γραφειοκρατεία + 30% τεχνικό-επιστημονικό αντικείμενο Πόσες φορές ακόμη θα μετανιώσω που δε σηκώθηκα να φύγω από την μπανανία όταν μπορούσα;;; να πας σε άλλη ΔΟΥ και επικοινωνία με τμήμα "οίκοθεν" αλλιως μπορεί να σου απαντά κάθε καρυδιάς......
akis73 Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2020 Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2020 22 ώρες πριν, Allobar said: Κι όμως συνάδελφοι, 2020, εν μέσω κορονωΪου και η εφορία λέει δεν ξέρει τους κωδικούς (δου αγ. νικολαου κρήτη). Πρέπει να τους συμπληρώσω εγώ στο έντυπο... αλλιώς δεν το δέχεται.. κι όλα αυτά μέσω τηλεφώνου όταν τους βρεις (δε δέχονται κόσμο). Τους κωδικούς που αντιστοιχούν σε κάθε ποσό δεν μπορώ να τους βρω καθώς άλλαξαν. το 2019. Και δεν υπάρχουν πουθενά. Τους έχω από διπλότυπο εφορίας για έκδοση ο.α. εντός του '20. Εκτιμώ ότι δεν θα έχουν αλλάξει αν ενδιαφέρεσαι πες μου να στους στείλω. Απλά απαράδεκτοι στην σχετική ΔΟΥ που δεν τους γνωρίζουν... 1
Roy_Hobbs Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2020 Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2020 (edited) θα κολλήσει μου φαίνεται με τον κωδικό του Δήμου (που ο κάθε Δήμος έχει τον δικό του απ'ότι θυμάμαι). Υπάρχουν τρόποι βέβαια (άλλες άδειες από το αρχείο της ΥΔΟΜ, επικοινωνία με το Δήμο κλπ) αλλά θα υπάρχει πάντα το ρίσκο να πάνε χρήματα σε άλλο κωδικό και άντε βρες άκρη μετά. Για μένα πρέπει να επιμείνει ο συνάδελφος στην ίδια τη ΔΟΥ να βρουν ή να μάθουν τους κωδικούς των κρατήσεων. Δε γίνεται να βγάζουμε άδειες μια ζωή με ένα συγκεκριμένο τρόπο και να βγαίνει μια ΔΟΥ και να λέει τα δικά της! Edited Μάιος 9 , 2020 by Roy_Hobbs
steve aris Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2020 Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2020 (edited) On 8/5/2020 at 12:34 ΜΜ, Allobar said: Κι όμως συνάδελφοι, 2020, εν μέσω κορονωΪου και η εφορία λέει δεν ξέρει τους κωδικούς (δου αγ. νικολαου κρήτη). Πρέπει να τους συμπληρώσω εγώ στο έντυπο... αλλιώς δεν το δέχεται.. κι όλα αυτά μέσω τηλεφώνου όταν τους βρεις (δε δέχονται κόσμο). Τους κωδικούς που αντιστοιχούν σε κάθε ποσό δεν μπορώ να τους βρω καθώς άλλαξαν. το 2019. Και δεν υπάρχουν πουθενά. Χρόνος εργασίας Μηχανικού στην Ελλάδα = 70% ανούσια γραφειοκρατεία + 30% τεχνικό-επιστημονικό αντικείμενο Πόσες φορές ακόμη θα μετανιώσω που δε σηκώθηκα να φύγω από την μπανανία όταν μπορούσα;;; Δες μήπως σε εξυπηρετεί αυτό από άδεια 4/2020 Edited Μάιος 9 , 2020 by steve aris Mη ολοκλήρωση του post και εσφαλμένη ανάρτηση 1
mantzaras Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2020 Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2020 Κάποια στιγμή παλιότερα είχα βρει αυτό για ΚΑΕ Δήμων. Όπου το έχω χρησιμοποιήσει ισχύει. Αλλά λογικά και ο Δήμος θα ξέρει το ΚΑΕ του. KAE_DHMVN.doc 1
Allobar Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2020 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2020 (edited) On 9/5/2020 at 10:01 ΜΜ, steve aris said: Δες μήπως σε εξυπηρετεί αυτό από άδεια 4/2020 Συναδελφοι κατ' αρχην ευχαριστώ για την ανταπόκριση οι κωδικοί έχουν αλλάξει πρόσφατα Μετά από επικοινωνία και με συνάδελφο που πλήρωσε πρόσφατα, κατέληξα ότι σήμερα ισχύουν οι παρακάτω ΕΙΣΦ. ΚΗ’ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ -ΚΩΔ. 1140104001- » Τ.Ε.Ε. -ΚΩΔ 82645- » ΔΗΜΟΥ -ΚΩΔ 62274- Παράβολο Δημοσίου (5‰) (μέγ.ποσό 2.50 €) -ΚΩΔ1440103001- Δαπάνης έργου x 2 ‰ (ελάχιστο ποσό 2.50 €) -ΚΩΔ 1110489001- Ο.Γ.Α. Χαρτοσήμου (20 %) επί παραβόλου -ΚΩΔ 1110403001 Με αυτούς πλήρωσα Αν τυχόν συναντήσω κάποιο πρόβλημα θα επανέλθω Πάντως πραγματικά με κάτι τέτοια χάνετε τελείως η ουσία της δουλειάς μας Edited Ιούνιος 1 , 2020 by Allobar
steve aris Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2020 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2020 (edited) 1 ώρα πριν, Allobar said: Διαφωνούμε μόνο ως προς το παράβολο δημοσίου. Το δικό μου σημείωμα πάντως πέρασε έτσι όπως το βλέπεις.............. Edited Ιούνιος 1 , 2020 by steve aris ορθογραφία
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα