Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε (edited)

Οκ τότε δες μήπως μπορείς να τα πληρώσεις με e-paravolo κωδικό 5008;

image.thumb.png.bd6382b547b6662cdb4ee095debddc62.png

Edited by akis73
Δημοσιεύτηκε
21 λεπτά πριν, subrosaval said:

Δυστυχώς δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στην περιοχή μου. Μάλλον θα πρέπει να απευθυνθώ στην ΥΔΟΜ να μου πουν και αυτοι τη γνώμη τους

Σύμφωνα με δου Αλεξανδρούπολης οι παλιοί κωδικοί είναι ανοιχτοί ακόμα και παίρνουν τα ποσά, αλλά αν πας με τον νέο κωδικό του ψηφιακού τέλους επίσης δουλεύει με συμψηφισμό του ποσού η μπορείς να το πληρώσεις με eparavolo! Η ΥΔΟΜ που είσαι είναι το θέμα τι θα δεχτεί!

Δημοσιεύτηκε
4 λεπτά πριν, Dex81 said:

Σύμφωνα με δου Αλεξανδρούπολης οι παλιοί κωδικοί είναι ανοιχτοί ακόμα και παίρνουν τα ποσά, αλλά αν πας με τον νέο κωδικό του ψηφιακού τέλους επίσης δουλεύει με συμψηφισμό του ποσού η μπορείς να το πληρώσεις με eparavolo! Η ΥΔΟΜ που είσαι είναι το θέμα τι θα δεχτεί!

Δυστυχώς από τη ΔΟΥ Καλαμάτας δεν είχα τέτοια τύχη . Με το e-paravolo σε ποιο κωδικό θα μπορούσα ; Γιατί το 0201 καταργήθηκε . 

Δημοσιεύτηκε (edited)
1 ώρα πριν, akis73 said:

Οκ τότε δες μήπως μπορείς να τα πληρώσεις με e-paravolo κωδικό 5008;

image.thumb.png.bd6382b547b6662cdb4ee095debddc62.png

Το έχω σκεφτεί , αλλά γράφει 1.2%-3.6% . Ομως πχ στο ΟΓΑ πληρώνουμε 20% επί παραβόλου  . Εκτός και αν ερμηνεύω κάτι λάθος . Τι να πω 

Edited by subrosaval
Δημοσιεύτηκε (edited)
59 λεπτά πριν, subrosaval said:

Δυστυχώς από τη ΔΟΥ Καλαμάτας δεν είχα τέτοια τύχη . Με το e-paravolo σε ποιο κωδικό θα μπορούσα ; Γιατί το 0201 καταργήθηκε . 

5008 ξέρω αλλά με προβληματίζει το επί ποιου ποσού οπότε κανείς συμψηφισμό. Βέβαια αν διαβάσεις το 5135/24 που αφορά το ψηφιακό τέλος δεν υπάρχει αναφορά ως προς τις οικοδομικές άδειες και προβληματιζομαι αν το πληρωνεις η όχι!!! Γενικά πιστεύω υπάρχει ένα θέμα.

Edited by Dex81
Δημοσιεύτηκε
6 λεπτά πριν, Dex81 said:

5008 ξέρω αλλά με προβληματίζει το επί ποιου ποσού οπότε κανείς συμψηφισμό. Βέβαια αν διαβάσεις το 5135 που αφορά το ψηφιακό τέλος δεν υπάρχει αναφορά ως προς τις οικοδομικές άδειες!!! Γενικά πιστεύω υπάρχει ένα θέμα.

Πάντως και δια της ατόπου είναι το 5008 . Να πρωτοτυπήσω όμως και να εικάσω ότι αυτές οι εισφορές καταργήθηκαν τελείως αφού δεν υπάρχει αντιστοιχία  πλέον ;

Δημοσιεύτηκε
1 λεπτό πριν, subrosaval said:

Πάντως και δια της ατόπου είναι το 5008 . Να πρωτοτυπήσω όμως και να εικάσω ότι αυτές οι εισφορές καταργήθηκαν τελείως αφού δεν υπάρχει αντιστοιχία  πλέον ;

Καταργήθηκαν βάση του άρθρου 33 του νόμου αυτού. Η εφαρμογή του είναι μόνο σε ότι αφορά από το άρθρο 7 ως το 30 αν θυμάμαι καλά. Αναφορά σε οικοδομική άδεια δεν είδα. Άρα θεωρητικά δεν τα πληρωνεις πλέον! Προσωπικά πιστεύω ότι κάτι πάει λάθος και έχουμε ένα θέμα που πρέπει να βγάλει το υπεν εγκύκλιο με διευκρινήσεις. Οπότε πληρώνεις συμψηφισμό. Αλεξανδρούπολη που τα δέχονται γιατί οι κωδικοί είναι ανοιχτοί δεν αλλάζουμε κάτι ακόμα!

Δημοσιεύτηκε (edited)
15 λεπτά πριν, Dex81 said:

Καταργήθηκαν βάση του άρθρου 33 του νόμου αυτού. Η εφαρμογή του είναι μόνο σε ότι αφορά από το άρθρο 7 ως το 30 αν θυμάμαι καλά. Αναφορά σε οικοδομική άδεια δεν είδα. Άρα θεωρητικά δεν τα πληρωνεις πλέον! Προσωπικά πιστεύω ότι κάτι πάει λάθος και έχουμε ένα θέμα που πρέπει να βγάλει το υπεν εγκύκλιο με διευκρινήσεις. Οπότε πληρώνεις συμψηφισμό. Αλεξανδρούπολη που τα δέχονται γιατί οι κωδικοί είναι ανοιχτοί δεν αλλάζουμε κάτι ακόμα!

Κατάλαβα !! Ναι είμαστε μια ωραία κατάσταση . Βασικά επειδή πρέπει να κλείσω άμεσα την άδεια γιατί πρέπει να κάνω μια κατεδάφιση το πολύ να επισυνάψω και ένα 5008 και αν θέλουν ας μου κάνουν διόρθωση . Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο . Ούτως ή άλλως μεταγενέστερος έλεγχος είναι , δεν με επηρεάζει με την έναρξη των εργασιών , δεν θα μας τρελάνουν . Οπως και να έχει ευχαριστώ πολύ και αν μάθω κάτι θα ενημερώσω . (Πριν κλείσω την άδεια θα κάνω και ένα τηλ στην ΥΔΟΜ αν βγάλω άκρη και στο ΤΕΕ) 

Edited by subrosaval
Δημοσιεύτηκε
1 λεπτό πριν, subrosaval said:

Κατάλαβα !! Ναι είμαστε μια ωραία κατάσταση . Βασικά επειδή πρέπει να κλείσω άμεσα την άδεια γιατί πρέπει να κάνω μια κατεδάφιση το πολύ να επισυνάψω και ένα 5008 και αν θέλουν ας μου κάνουν διόρθωση . Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο . Ούτως ή άλλως μεταγενέστερος έλεγχος είναι , δεν με επηρεάζει με την έναρξη των εργασιών . Οπως και να έχει ευχαριστώ πολύ και αν μάθω κάτι θα ενημερώσω . (Πριν κλείσω την άδεια θα κάνω και ένα τηλ στην ΥΔΟΜ αν βγάλω άκρη και στο ΤΕΕ) 

Δεν νομίζω το τεε να ξέρει! Θα μου κάνει εντύπωση. Μίλα με τη υδομ αν θα το δεχτούν από την στιγμή που η δου δεν παίρνει τα παλιά καε. Μια ωραία ατμόσφαιρα!

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.