sdim Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2015 (edited) Προσπαθώ να μπω στο www.tsmede.gr και δεν φορτώνει. Έχει άλλος το ίδιο πρόβλημα; Άκυρο, μόλις "επέστρεψε". Edited Ιανουάριος 26 , 2022 by Pavlos33 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2015 (edited) πριν 5 λεπτα δεν εμπαινες εδω και δυο λεπτα...παει κανονικα Edited Απρίλιος 10 , 2015 by dimitris GM Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2017 Ας μου πει κάποιος αν δουλεύει η σελίδα στο ΤΣΜΕΔΕ και αν μπορείτε να μπείτε στο e-tsmede. Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panagiotis T. Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2017 Γιώργο, δε δουλεύει η σελίδα του ΤΣΜΕΔΕ ούτε σε μένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2017 (edited) Παιδιά εξακολουθεί και έχει και σήμερα το πρόβλημα ή το έχω μόνο εγώ ? Αν δε, πάω να μπω από την σελίδα του ΕΤΑΑ (στα δεξιά έχει το μπανεράκι για το ΤΣΜΕΔΕ) με πάει σε μια γερμανική σελίδα (ενώ πριν έμπαινε και από εκεί). Μόνο εγώ έχω το πρόβλημα ? Edited Οκτώβριος 21 , 2017 by georgegaleos Link to comment Share on other sites More sharing options...
hkamp Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2017 (edited) Τι ακριβώς μνημόνια υπογράφουν, το φελέκι μου; ΕΤΑΑ -> ΤΣΜΕΔΕ -> γερμανική σελίδα Edited Οκτώβριος 21 , 2017 by hkamp 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
venezia Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2017 (edited) Εδώ ανοίγει μόνο το ΤΜΕΔΕ http://www.tmede.gr/ Edited Οκτώβριος 21 , 2017 by venezia Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2017 (edited) Οχι το ΤΜΕΔΕ --δεν λεω αυτο. Το τΣμεδε λεω, το e-tsmede για να κατεβασεις π.χ. την βεβαιωση ασφάλισης ή καποια αλλη βεβαιωση. Στάλθηκε από το Lenovo A328 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited Οκτώβριος 21 , 2017 by georgegaleos Link to comment Share on other sites More sharing options...
dsworks Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2017 Ίσως να έχει σχέση με αυτό: http://www.efka.gov.gr/_news/files/20171018.cfm Λόγω αναγκαίων τεχνικών εργασιών ενημερώνουμε ότι:Το διάστημα από 20/10/2017 ημέρα Παρασκευή, έως και την 22/10/2017 ημέρα Κυριακή θα παραμείνουν εκτός λειτουργίας οι εφαρμογές που φιλοξενούνται στην Κεντρική Υποδομή πρώην ΕΤΑΑ: Παλαιό E-Mail χρηστών ETAA, Μισθοδοσία - Προσωπικό, Παλαιό Λογιστήριο, Παλαιό Πρωτόκολλο καθώς και τα site www.etaa.gr, tyde_tpde.etaa.gr και www.tydth.gr Δεν αναφέρεται το tsmede.gr, αλλά μάλλον είναι και αυτό μέσα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2017 (edited) Μαλλον έχεις δίκιο ... σιγουρα ...Λετε να δουμε ομορφιες ...Παντως χρήσιμο(τατο) θα ηταν να βγαζει ασφαλιστική ενημερότητα...Θα δουμε ...Στάλθηκε από το Τapatalk Edited Οκτώβριος 21 , 2017 by georgegaleos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα