dsworks Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2017 Το www.tsmede.gr φαίνεται να δουλεύει κανονικά σήμερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2018 Καλημέρες, το site του ΤΣΜΕΔΕ έχει "πέσει" ή μόνο εγώ έχω θέμα ? (δεν μιλάω για την απευθείας σύνδεση στα ειδοποιητήρια από εδώ "http://www.tsmede.gr:65401/". Αυτή δουλεύει κανονικά) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ted78 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2018 Όχι, μπαίνω κανονικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2018 (edited) Από χθές και μέχρι το ερώτημά μου μου έβγαζε το παρακάτω. Μάλλον το ξεκόλλησες Τώρα μπαίνει ... thanks Edited Αύγουστος 31 , 2018 by georgegaleos Link to comment Share on other sites More sharing options...
elian Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2022 Καλημέρα και καλή χρονιά! Μπορεί να επιβεβαίωσει κάποιος αν λειτουργεί τo e-tsmede? Θέλω να εκδόσω μια βεβαίωση προϋπηρεσίας ως μισθωτή για παρελθόντα έτη- στο idika.org βγάζει μόνο τα πολύ πρόσφατα. Ευχαριστώ πολύ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
steiner Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2022 (edited) Λειτουργεί το site του ΤΣΜΕΔΕ, αλλά πλην πληροφοριών για κατασκηνώσεις ή για εγγυητικές δεν έχει μεγάλη χρησιμότητα πια.Τείνει προς αχρησία και όλα βγαινουν απ το site του ΕΦΚΑ. Εμένα που είμαι μισθωτός, με τους κωδικούς στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες με βγάζει ότι δεν είμαι ενεργός ασφαλισμένος, ότι να΄ναι,μάλλον επειδή από 1-1-2017 που υπάρχει ΕΦΚΑ, το ΤΣΜΕΔΕ ουσιαστικά δεν υπάρχει. Edited Ιανουάριος 10 , 2022 by steiner Link to comment Share on other sites More sharing options...
mecheng_ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2022 (edited) On 1/10/2022 at 10:56 AM, steiner said: Λειτουργεί το site του ΤΣΜΕΔΕ, αλλά πλην πληροφοριών για κατασκηνώσεις ή για εγγυητικές δεν έχει μεγάλη χρησιμότητα πια.Τείνει προς αχρησία και όλα βγαινουν απ το site του ΕΦΚΑ. Εμένα που είμαι μισθωτός, με τους κωδικούς στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες με βγάζει ότι δεν είμαι ενεργός ασφαλισμένος, ότι να΄ναι,μάλλον επειδή από 1-1-2017 που υπάρχει ΕΦΚΑ, το ΤΣΜΕΔΕ ουσιαστικά δεν υπάρχει. Εγώ γιατί δεν το βρίσκω το site; Μπορείς να παραθέσεις κάποιο link; Edited Ιανουάριος 26 , 2022 by mecheng_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
steiner Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2022 (edited) Συνάδελφε σήμερα δεν με αφήνει να μπω ούτε εμένα στο www.tsmede.gr, σαν να το κατέβασαν φαίνεται το site. Είχα μπει 10 του μήνα κανονικά. Λες και διάβασαν το νήμα και αποφάσισαν να το κόψουν. Edited Ιανουάριος 26 , 2022 by steiner Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyHoliday Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2022 (edited) On 1/10/2022 at 10:56 AM, steiner said: Λειτουργεί το site του ΤΣΜΕΔΕ, αλλά πλην πληροφοριών για κατασκηνώσεις ή για εγγυητικές δεν έχει μεγάλη χρησιμότητα πια. Τείνει προς αχρησία και όλα βγαινουν απ το site του ΕΦΚΑ. Φυσικά και έχει, απλώς δεν χρειάστηκε να αναζητήσεις κάποιο από τα έγγραφα που εκδίδει. Με τους ηλεκτρονικούς κωδικούς και μέχρι πριν 10-12 ημέρες, τύπωσα βεβαίωση προϋπηρεσίας (όλες δηλ. τις καταχωρήσεις εργοδοτών με τα αντίστοιχα χρονικά διαστήματα στους οποίους εργάστηκα, σε πίνακα), μέχρι και τέλος 2017. Στην καλύτερη των περιπτώσεων και εφόσον δεν το είχα κάνει έτσι, θα έπρεπε να πάω Κλαυθμώνος και να κλαίω - σύμφωνα και με την ιστορία της πλατείας - κάνα δίωρο (δεν ξέρω αν απαιτείται και ραντεβού), για να την εκδώσω. Αν δει κανείς εδώ, ο ιστότοπος λογίζεται από την πλατφόρμα gov.gr ως ενεργός, παραπεμποντας μας μέσω συνδέσμου, στην ιστοσελίδα του π. ΤΣΜΕΔΕ για διάφορες βεβαιώσεις (αναφέρεται σε φορολογική χρήση που για τα τρέχοντα έτη προφανώς εκδίδεται μέσω ΕΦΚΑ, πλην όμως, βεβαιώσεις κλπ για προ ΕΦΚΑ - πλην κάποιων εξαιρέσεων - , εκδίδονται από εκεί). Σημ. : Η αντίστοιχη πλατφόρμα του e-ΕΦΚΑ, μου εξέδωσε βεβαίωση προϋπηρεσίας μόνο για εργοδότες από το 2018 και εντεύθεν. Σημ. 2: Εγγυητικές βγάζουμε πια (με εντελώς άλλη διαδικασία και εντελώς άλλου είδους εγγραφή), στο ΤΜΕΔΕ. Είναι άλλος ιστότοπος. Edited Ιανουάριος 26 , 2022 by JohnnyHoliday Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα