Faethon11 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2015 Και τι μας νοιάζει πως νιώθει ο Μηχανικός στο ΗΒ; Μήπως για να πάμε εκεί; Link to comment Share on other sites More sharing options...
akius Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2015 καλημέρα σας .... με λένε ΑΚΗ..... είμαι μηχανικός... είμαι 120 μέρες ΚΑΘΑΡΟΣ χωρίς δουλειά.. και είμαι καλά... ο σύλλογος Ανεργων Μηχανικων σας εύχεται ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghostrider Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2015 καλημέρα σας .... με λένε ΑΚΗ..... είμαι μηχανικός... είμαι 120 μέρες ΚΑΘΑΡΟΣ χωρίς δουλειά.. και είμαι καλά... ο σύλλογος Ανεργων Μηχανικων σας εύχεται ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ Υγεία συνάδελφε, υπάρχουν και χειρότερα. Υγεία να έχουμε να αρρωσταίνουμε. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akius Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2015 Υγεία συνάδελφε, υπάρχουν και χειρότερα. Υγεία να έχουμε να αρρωσταίνουμε. ΥΓΕΙΑ UBER ALLES 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα