marmich Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2011 Θα ήθελα και γω τα ΑΤΗΕ ΙΙ, εαν είναι εφικτό Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rcstavros Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2011 Μπορώ να κατεβάσω από κάπου τα ΑΤΗΕ Ι και ΙΙ ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scrooge Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2011 Θα ήθελα κ εγώ τα ΑΤΗΕ Ι & ΙΙ. Πώς μπορώ να τα βρω ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xskotid Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2011 Θα ήθελα και γω τα ΑΤΗΕ ΙΙ, εαν είναι εφικτό Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kikonas Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2011 Καλημέρα. Μήπως θα μπορούσες να ανεβάσεις στο διαδίκτυο και τα ΑΤΗΕ ΙΙ (όπως τα ΑΤΗΕ ΙΙΙ)? Ευχαριστώ. p.s.Όσο αφορά το θέμα ΑΤΗΕ και ΗΛΜ από επικοινωνία με δύο υπηρεσίες(που φάνηκαν να το έχουν ψάξει και είναι σχολαστικοί σε αυτά) είπαν και ήταν κάθετοι σε αυτό, ότι τα "κανονικά" επίσημα είναι ΜΟΝΟ τα ΗΛΜ.Τα ΑΤΗΕ αν και έχουν επικρατήσει και καλύπτουν μεγαλύτερο εύρος δεν είναι τα επίσημα. Αυτά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
polar231 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2012 Συνλαδελφοι καλησπέρα.Μπορεί κάποιος να μου στείκει τον ΑΤΗΕ για τα Η/Μ με ενα πμ? αδυνατω να βρω κατι στα downloads. Ισως και να μην υπαρχει πια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jolethe Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2012 κι εγώ ενδιαφέρομαι για όλα τα ΑΤΗΕ και ΗΛΜ σε ηλεκτρονική μορφή και δεν μπορώ να τα βρω ευχαριστώ εκ των προτέρων Link to comment Share on other sites More sharing options...
Topap Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2012 Συνάδελφοι, Όποιος έχει πάρει τα ΑΤΗΕ καλό θα ήταν να τα δωσει και στους άλλους που τα ζητάνε στο site. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopGun Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2012 παιδιά είναι δυνατον και σε μένα....ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gvarth Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2012 (edited) Καλησπέρα . ΑΤΗΕ , δεν έχω στο αρχείο μου . Θα το δω όμως μήπως το έχει συνάδελφος στο δικό του αρχείο. Σε πρώτη ευκαιρία θα ανεβάσω ΗΛΜ στα Downloads . Αν έχουν βρεθεί στο μεταξύ τα ΑΤΗΕ , θα ανεβάσω και αυτά. Edited Ιούλιος 11 , 2012 by gvarth Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα