DamienMt Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2015 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2015 Γεια σας παιδιά, θέλω την γνώμη σας για την καλύτερη μόνωση για τοιχοποιία. 1) Γυψοσανίδα εσωτερικά Πλάκα OSB Πετροβάμβακας Πλάκα OSB Διογκωμένη πολυστερίνη 2) Γυψοσανίδα εσωτερικά Πλάκα OSB Πετροβάμβακας Τούβλο Διογκωμένη πολυστερίνη Για την δεύτερη τοιχοποιία μίλησα πρόσφατα με μια εταιρία που ειδικεύετε στις μονώσεις με πολυστερίνη και επέμενε ότι δεν χρειάζεται τούβλο και το μόνο που χρειάζεται είναι το OSB και τίποτα άλλο. Με παραξένεψε λίγο γιαυτό ζήτω την γνώμη σας. Ο σκελετός του σπιτιού θα είναι χαλύβδινος. Σας ευχαριστώ.
Ροδοπουλος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2015 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2015 http://www.wfdt.teilar.gr/material/EDU_FILES/OSB.pdf
Ροδοπουλος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2015 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2015 Αν το OSB είναι >595 Κg/m3 η λύση 1 είναι καλύτερη.
gio Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2015 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2015 ποιες οι ιδιοτητες του OSB ωστε να ειναι καλυτερο? Επισης τι τελικο παχος θα εχουν οι 2 λυσεις?
Ροδοπουλος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2015 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2015 Θεώρησα 6εκ EPS + 2εκ OSB + 5εκ πετροβάμβακα + 2εκ OSB+1,25 εκ γυξοσανίδα Συνολικό πάχος 16 εκ R=3.42 m2K/W U=0.277 W/m2K
DamienMt Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2015 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2015 Καλησπέρα σας, Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, η απορία μου είναι αν θα έχω ικανοποιητική θερμομόνωση με την πρώτη λύση και αν μπορεί να υπάρξει οποιοδήποτε πρόβλημα στην τοιχοποιία εξωτερικά που θα είναι η πολυστερίνη απευθείας πάνω στο OSB. Θα ήταν καλύτερα αν έμπαινε και γυψοσανίδα ή τσιμεντοσανίδα πάνω στο OSB εξωτερικά και μετά η πολυστερίνη; Η εταιρία που μίλησα για την εφαρμογή της πολυστερίνης μου δίνει 25 χρόνια εγγύηση. Χρησιμοποιεί υλικά Γερμανικής εταιρίας που δεν ξέρω αν επιτρέπετε να την αναφέρω. Σας ευχαριστω
Ροδοπουλος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2015 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2015 ένας αδιάβροχος σοφας θα έδειχνε καλύτερα. Η θερμομόνωση έχει να κάνει με τι θές και τι πρέπει να θες. Οι τιμές R=3.42 m2K/W U=0.277 W/m2K είναι πολύ καλές τιμές. Με τα υλικά που σου έχουν προτείνει δεν θα έχεις και πρόβλημα με υγρασίες. Γεινκά η λύση Α είναι αρκετά καλά ψαγμένη.
DamienMt Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2015 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2015 Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας. Αν υπάρχει κάποια καλύτερη λύση που έχετε υπόψη σας και μπορείτε να μου προτείνετε θα το εκτιμούσα.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα