Μετάβαση στο περιεχόμενο

Επιλογη αντλιας για κηπο


Βαιος

Recommended Posts

Χαιρεται, θα ηθελα την βοηθεια σας για την επιλογη αντλιας για να ποτιζω το γκαζον σε οικοπεδο 10 επι 20μ. απο ενα πηγαδι μικρο με 800 λιτρα νερο και το βαθος του ειναι λιγοτερο απο 3 μετρα, αλλα το αναπληρωνει πολυ γρηγορα το νερο. Εχω παει σε εμπορους με αντλιες και σχεδον ο καθενας μου προτεινει κατι διαφορετικο... Αλλος μου λεει οτι χρειαζομαι αντλια 1 ιππου αλλος 1,5 αλλος μου λεει για φυγοκεντικη, αλλος πολυβαθμια, αλλος αυτοματης αναροφησης, αλλος με πιεσοστατη αλλος με δοχειο...Δεν ξερω τι να επιλεξω.. Θελω αν γινεται να μου προτεινετε μια αντλια να μπορει να σηκωνει 10 -12 μπεκακια και να μπορω να βαζω ενα λαστιχο να πλενω την αυλη(οχι ταυτοχρονα).Παραθετω και ενα σχεδιο του οικοπεδου. Ευχαριστω εκ των προτερων για τυχον συμβουλες. Βαιος

post-100857-0-30053300-1430336274_thumb.jpg

Edited by Βαιος
Link to comment
Share on other sites

Δεν μπορεί να σου απαντήσει κάποιος μόνο με αυτά τα στοιχεία.

 

Πρέπει να επιλέξεις την αντλία με βάση την διάμετρο και το μήκος των σωληνώσεων,την απαιτούμενη πίεση και παροχή των μπεκ και την στάθμη του πηγαδιού.

 

Χωρίς μελέτη παίζεις λόττο.

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.