BAS Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2015 Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2015 Οι πολυκατοικίες , τα προσφυγικά , τα δικαστήρια η η γαδα , είναι οι αρχιτεκτονικές προδιαγραφές της περιοχής ?
georgios_m Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2015 Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2015 Αν το γήπεδο συμβάδιζε με αυτά τα κτίρια θα ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος. Δηλαδή να είχε τις δικές τους πρασιές και να μην ήταν χτισμένο σύριζα στο δρόμο, ώστε να μη κλείνει η μισή αλεξάνδρας από τα πούλμαν και τους μικροπωλητές όταν έχει αγώνα και γενικώς να είχε μια αξιοπρεπή εμφάνιση.
BAS Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2015 Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2015 (edited) Οταν χτίστηκε το γήπεδο , η Αλεξάνδρας ήταν μικρότερη . Edited Μάιος 1 , 2015 by BAS
georgios_m Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2015 Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2015 Δηλαδή τώρα εσένα αυτή η εικόνα σ' αρέσει?
BAS Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2015 Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2015 Επειδή η πρώτη μου επίσκεψη στον συγκεκριμένο ιερό χώρο , έγινε το 1967 , σε αγώνα Παναθηναικού - Τρικάλων 4-0 με τερματοφύλακα τον Κωνσταντίνου στην πρώτη του εμφάνιση σαν βασικού , λόγω τραυματισμού του πουλιού , έχω άλλη διαχρονικά εικόνα γιά τον χώρο .
georgios_m Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2015 Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2015 Εμ έτσι εξηγείται. Αν ζούσες εδώ γύρω θα σε είχαν ενοχλήσει και σένα ορισμένα στοιχεία που ως επί το πλείστον είναι πρόσφατες προσθήκες: το στέγαστρο, οι διαφημιστικές πινακίδες, τα κάγκελα, τα γκράφιτι, η βρώμα.. γενικά γύρω από το γήπεδο υπάρχει μια στενή ευτυχώς ζώνη υποβάθμισης σε σχέση με την υπόλοιπη περιοχή που ως επί το πλείστον είναι σχετικά καλού επιπέδου.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα