alien Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 Για να έχει οικοδομή, μάλλον έχει πάρει έγκριση από αρχαιολογία.Αρα αν εγκριθεί η κατεδάφιση από το ΣΑ δεν νομίζω ότι εμπλέκεται η αρχαιολογία. ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
iri78 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2013 (edited) Συνάδελφοι, η δική μου περίπτωση είναι η εξής: έχω να κατεδαφίσω 2 κτίσματα στο ίδιο οικόπεδο, το ένα έχει άδεια του 65, το άλλο δεν έχει κανένα νομιμοποιητικό στοιχείο, αλλα το περίγραμμά του αποτυπώνεται στην προαναφερθείσα άδεια ως προυπάρχον. Ο πελάτης δηλώνει οτι έγινε γύρω στο 58 αλλά δεν είναι και σίγουρος. Κατά την γνώμη σας, θα μπορούσε να τακτοποιηθεί με τον νέο νόμο περι αυθαιρέτων (*προ 75) ουτως ώστε να κατεδαφιστεί και αυτό ή θα μου ζητηθούν περαιτέρω αποδεικτικά παλαιότητας σχετικά με το 55; φοβάμαι μη μπλέξω με σ.α. ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παρακαλώ συμπληρώστε την ειδικότητά σας στο προφίλ σας. yian Edited Σεπτέμβριος 27 , 2013 by yian Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2013 Με την τακτοποίηση δεν ία πάρεις βεβαίωση ότι είναι μετά το 1955... Link to comment Share on other sites More sharing options...
architect_duth Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2013 Ίσως θα μπορούσες να το εντάξεις στον 4178 για έκδοση άδειας κατεδάφισης και μέσα σε 6 μήνες από την καταβολή ΜΟΝΟ του παραβόλου, να το γκρέμιζες. Δες Α23 παρ.1α. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alien Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2013 Το τοπογραφικό της κατεδάφισης πρέπει να είναι με ΕΓΣΑ, γνωρίζει κανείς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2013 Βεβαίως. Ακριβως όπως το υπόδειγμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alien Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2013 Βεβαίως. Ακριβως όπως το υπόδειγμα. να ΄σαι καλά, ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
alien Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2013 Και κάτι ακόμα: γνωρίζει κανείς που υπάρχουν πληροφορίες σχετικές με τα φορολογικά της κατεδάφισης, κάτι σχετικά με το τεε ( έχει πάρει το αυτί μου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Christos Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2014 Συνάδελφοι, για άδεια κατεδάφισης κτιρίου με αυθαιρεσίες, οι οποίες όμως ΔΕΝ δύναναι να νομιμοποιηθούν (εξάνλτηση δόμησης, κάλυψης κλπ), μπορεί να πληρωθεί παράβολο και να βγει η άδεια κατεδάφισης σε 6 μήνες; 'Η πρέπει να πληρωθεί το σύνολο του προστιμου; το οποίο είναι και δυσβάσταχτο εντω μεταξύ, βγαίνει γύρω στις 20,000, και ο άνθρωπος θέλει απλά να γκρεμίσει τα πάντα εκεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
architect_duth Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2014 Κάπου το γράφει αυτό ο 4178, αλλά δεν θυμάμαι που. Λέει ότι μπορείς να πληρώσεις το παράβολο και είτε να βγάλεις άδεια νομιμοποίησης, είτε κατεδάφισης!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα