ARS Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2009 Έχεις δικιο Anka.....sorryyyy.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anka Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2009 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARS Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2009 Βρε παιδιά χρειάζεται έγκριση από αρχαιολογία για άδεια κατεδάφισης? γιατί μου την ζητάνε από πολεοδομία.......τι αρχαιολογία ρε παιδιά.....δεν σκάβω έλεος..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
myri Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2009 μήπως το κτίριο πάει για διατηρηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARS Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2009 όχι μονο κατεδάφιση...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheoTDM900 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2009 Εμένα μου το ζήτησαν για μεσοτοιχία. Και αφού κατέθεσα φάκελο μου απάντησε η εφορία νεοτέρων μνημείων ότι δεν είναι αρμόδια ......και αυτό μετά 14 μέρες. Στην πολεοδομία μου απάντησαν ότι αφού απαιτείται αρχαιολογία ....απαιτείται για όλες τις άδειες. Παρότι ανέφερα ΠΑΝΤΟΥ ότι δεν θα γίνουν εκσκαφές. καλή συνέχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
myri Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2009 όχι μονο κατεδάφιση...... ναι, εσύ μπορεί να θες να το γκρεμίσεις αλλά η αρχαιολογία μπορεί να θέλει να το διατηρήσει το αν το κτίριο ειναι αξιόλογο ή όχι δεν παίζει ρόλο στις στατιστικές!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athan Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2009 Στον έλεγχο πληρότητας (e-poleodomia) για άδεια κατεδαφίσεως ζητούνται τα στοιχεία νομιμότητας της κατασκευής. Σε περίπτωση προς κατεδάφιση οικοδομής προ του ΄55, ποια στοιχεία παρουσιάζουμε σχετικά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
avgoust Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2009 Επειδή τα προ του '55 θεωρούνται νομίμως υφιστάμενα , αρκεί να αποδείξεις ότι είναι προ του '55. Για κατεδάφιση νομίζω ότι με το συμβόλαιο και βεβαίωση του Δήμου είσαι καλυμμένος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athan Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2009 Κατ΄αρχήν σε ευχαριστώ για την άμεση απάντησή σου. Ομως θα ήθελα να συμπληρώσω κάποια ερωτήματα: 1/ το συμβόλαιο πως μας καλύπτει αφού έχουμε εξαγορά του οικοπέδου το ΄48 και κατόπιν ο ιδιοκτήτης προέβη σε ανέγερση του κτίσματος σε μεταγενέστερο χρόνο. Επομένως ο χρόνος ανεγέρσεως δεν αναφέρεται στο συμβόλαιο. 2/ ποιά σχετική βεβαίωση μπορώ να ζητήσω από το δήμο; Και κάτι ακόμη, 3/ Οι άδεια κατεδαφίσεως και ανεγέρσεως είναι δύο ξεχωριστές άδειες; Και αν είναι, μπορώ να προχωρήσω την άδεια ανέγερσης προ της αδείας κατεδαφίσεως; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα