myri Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2010 βρε παιδιά μη γελάτε τα ζητάν αυτά σε κατεδαφίσεις παλαιών κτιρίων αν το νοίκιασε κανένας ηθοποιός, πολιτικός, συγραφέας την έκατσες Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheoTDM900 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2010 γιατί ? Υπάρχει διάταξη σχετική ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
myri Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2010 το έψαξα πρόχειρα δεν το βρήκα πάντως το ζητούν ειδικά αν το κτίριο είναι ντεμί για κατεδάφιση-διατήρηση επίσης απαιτείται Υπευθυνή δήλωση πως δεν είναι έργο διακεκριμένου Αρχιτέκτονα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelosss Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2010 καλημέρα συνάδελφοι. θα ήθελα να θέσω δύο απορίες που έχω : 1. Σε κάποια προηγούμενη απάντηση ειπώθηκε ότι για τις κατεδαφίσεις υπολογίζω μόνο αμοιβές επίβλεψης κατεδάφισης. Ισχύει αυτό??..εμένα το e-πολεοδομία μου βγάζει κατάθεση αμοιβής αρχιτεκτονικών (προφανώς αποτύπωση) και τοπογραφικού για πληρότητα. Φαντάζομαι ότι μετά υπολογίζεται ξεχωριστά και η αμοιβή της επίβλεψης όπως για όλες τις άδειες..κάνω κάπου λάθος? 2. Επίσης όσον αφορά τον προϋπολογισμό, αρκεί ο συμβατικός που μου βγάζει το πρόγραμμα του ΤΕΕ? Ευχαριστώ προκαταβολικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2010 Υπολογίζεις ΜΟΝΟ αμοιβη επίβλεψης αρχιτεκτονικων ΟΧΙ αποτυπωση και τσεκαρεις στο προγραμμα συο οτι ειναι κατεδαφιση. Επιπλεον και αμοιβή Τοπογραφικου. Με το συμβατικο πας, που συνηθως για κατεδαφισης ειναι το 5000*λ (ελαχιστη αμοιβη) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelosss Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2010 terry σε ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sokratis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2010 Καλημέρα σε όλους. Έχω μια περίπτωση στην οποία ο ιδιοκτήτης έχει λυόμενο μέσα στο οικόπεδο, το οποίο θα μεταφέρει αλλού, και στο οικόπεδο αυτό θα σηκώσει οικοδομή. Θέλω να ρωτήσω αν στην περίπτωση αυτή απαιτείται άδεια κατεδάφισης για το λυόμενο. Γνωρίζει κανείς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2010 Ειναι νομιμως υφιστάμενο το λυόμενο??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sokratis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2010 Terry ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση! Το λυόμενο έχει κανονική άδεια του 1993. Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2010 Μιλαμε για μεταφορα βεβαια όχι για κατεδαφιση...Καλυτερα να κανεις μια ερωτηση στην πολεοδομια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα