lac Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2009 Συνάδελφε ευχαριστώ για την βοήθεια σου!
GeorgeS Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2009 Συνάδελφοι Οταν είμουν στη σχολή, θυμάμαι πως ένα από τα πλέον ενδιαφέροντα και πρακτικά μαθήματα ήταν το μάθημα "Ηλεκτροτεχνικές Εφαρμογές Ι και ΙΙ". Πρόσθεσα στην κατηγορία 4, (στ) ένα πολύ ωραίο link με αναλυτικές πληροφορίες και θεωρία για τη μελέτη θερμικών απωλειών, τη μελέτη κεντρικής-ηλεκτρικής θέρμανση (με θερμοσυσσωρευτές) και τη μελέτη Ανελκυστήρων. Πρακτικό, καλογραμμένο και με πολλούς πίνακες και πληροφορίες. (Πηγή : ΤΕΙ Πάτρας)
GeorgeS Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2009 Συνάδελφοι Υπάρχει ένα μοναδικό blog του Ιρακινού (αν δεν κάνω λάθος) συναδέλφους μας, Αλί Αλμουκχτάρ, με τον οποίο έχουμε ξανασυναντηθεί και σε άλλα forum. Και όταν λέω μοναδικό εννοώ μοναδικό καθώτι θα βρείτε ΠΛΗΘΟΣ περιοδικών ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΩΝ σε ηλεκτρονική μορφή PDF. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι παρόμοιο σε όλο το internet για ηλεκτρολόγους. Πρόκειται για μια μεγάλη βάση δεδομένων με πολύ ωραία και εξειδικευμένα βιβλία. send me pm 1
Gk_electricall_engineer Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2009 Συνάδελφε ενα μεγαλο ευχαριστώ γι'αυτή την τεχνικη οργάνοση. θα σε Στηρίξω και εγώ με την σειρά μου για να μαζέψουμε περισσότερη ύλη, ότι έχω και εγώ στην δική μου ηλεκτρονική βιβλιοθήκη θα στο στύλο στο προσωπικό σου email για να το δημοσιοποίησης. Συγχαρητήρια!!! Ο ηλεκτρολόγος δίνει το φως της γνώσης Gk.electrical engineer
GeorgeS Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2009 Gk_electricall_enigeer καλώς ήρθες. Οτιδήποτε έχεις που νομίζεις ότι μπορεί να βοηθήσει στείλτω να το προσθέσουμε στη λίστα.
pankou Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2009 Ευχαριστώ και συγχαρητήρια για αυτή τη δουλεια.
gliakemp Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2009 Γεια σε όλους! Είμαι νέο μέλος στο forum. Πραγματικά πολύ σημαντικές πληροφορίες!!
GeorgeS Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2009 Συνάδελφοι, μετά το καταπληκτικό blog του συναδέλφου Ali Al Moukhtar από το Ιρακ, ένα ακόμα link για το blog της συναδέλφισας "Αtryna" από την Τεχεράνη. Είμαι βέβαιος πως με λίγο ψάξιμο θα βρείτε ενδιαφέροντα πράγματα.... ***** deleted ****** send me pm Υ.Γ. ερωτήσεις περί πληροφοριών για τα μεσανατολικοαραβικά blog ΔΕΝ θα απαντηθούν
jbosdas Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2009 πολύ καλό! (το link γ. Οδηγία Νο34 της ΔΕΗ για παροχές μέσης τάσης (απεστάλη από τον ckiriako). http://www.michanikos.gr/dload.php?a...le&file_id=425 δεν αντιστοιχεί πουθενά δυστυχως - ειπα κ γω να κατεβασω ενα -δυο πραγματακια και επεσα πανω σε αυτό που δεν...)
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα