st2 Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2015 Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2015 Παιδιά κάνω μια μελέτη στο Microsoft Office 2013 - Word και έχω πολλές εικόνες screenshots και πίνακες. Σε κάθε εικόνα και πίνακα βάζω μια λεζάντα (τύπου Πίνακας 1: Αποστάσεις και Εικόνα 1: Σημεία ) οπότε θέλω κάθετι καινούριο που βάζω να προστίθεται και στην αντίστοιχη λίστα. Κάτι ανάλογο όπου γίνεται με τα περιεχόμενα, όποτε προσθέτω ένα καινούριο κεφάλαιο ή υποκεφάλαιο ενημερώνονται τα περιεχόμενα σκέφτηκα να κάνω νέα "περιεχόμενα" για εικόνες και πίνακες αλλά δεν τα κατάφερα. όποιος έχει να πεί καμιά λύση....
kostaspde Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2015 Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2015 (edited) Διάβασε αυτό ή παρακολούθησε αυτό. Edited Μάιος 14 , 2015 by kostaspde
st2 Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2015 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2015 σε ευχαριστώ πολύ αυτό είναι που έψαχνα κατα 90% , αυτό όμως που θα ήθελα να γίνεται είναι να παίρνει η λεζαντα και το κεφάλαιο δηλαδή στο κεφάλαιο 3 η πρώτη εικόνα να είναι : Εικόνα 3.1: Σημεία αυτό κάπως γίνεται όπως και με τα περιεχομένα απο το στυλ αλλά δεν μου βγαίνει η διαδικασία στα ελληνικά είναι δεξι κλικ στην εικόνα εισαγωγή λεζάντας αρίθμηση τικαρισμα προσθηκη αριθμού κεφαλαίου επιλέγεις το στυλ που εχεις φτιάξει τα κεφάλαια (το οποιο χρησιμοποιείς και για τα περιεχόμενα) - εγω εχω μικροτροποποιησει το στυλ Βασικό και αυτό χρησιμοποιώ αλλα στις επιλογες βγάζει μόνο " Το κεφαλαιο ξεκινα με στυλ : Επικεφαλίδα 1 " κλπ - και κανονικά στο βγάζει και μετά εισαγωγή πινακα εικόνων αν ξέρει κανείς τι γίνεται με τα στυλ;
st2 Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2015 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2015 (edited) στο λινκ σου δείχνει πως να φτιάξεις περιεχομενα δεν είναι αυτό που ψάχνω αλλα σε ευχαριστώ ----- τελικά το εκανα ως εξης το στυλ που είχα φτιαξει το μετονομασα σε Επικεφαλιδα 10 και το επελεξα στις λεζαντες και δουλεψε Edited Μάιος 16 , 2015 by st2
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα