φωφώ Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2015 Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2015 Καλημέρα, ψάχνω κάποιον να με βοηθήσει στη λύση πενταώροφου φορέα με το sap για διπλωματική εργασία.
atsalovergas Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2015 Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2015 (edited) Καλημέρα Φωφώ. Bρες βίντεο στο youtube και κατέβασε το manual. Για αρχή βρες ένα καλό βίντεο κτιριακού έργου και κάνε ότι κάνει έχοντας σε λειτουργία το δικό σου λογισμικό,πάτα το stop ανά τακτά διαστήματα και προχώρα μέχρι να σιγουρευτείς ότι κατάλαβες (μετά πάιξε με τις υπόλοιπες επιλογές). Αργότερα με τον ίδιο τρόπο θα μπορείς να μάθεις οποιοδήποτε λογισμικό. Βοήθεια στα υπόλοιπα από τον καθηγητή σου. Edited Μάιος 21 , 2015 by atsalovergas
φωφώ Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2015 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2015 το εχω κάνει ήδη αλλά επειδή είναι επείγον θα ήθελα κάποιον για την ακρίβεια να μου το λύσει (για αποφυγή λαθών) επι πληρωμή φυσικά.Το έχω λύσει εγώ αλλά δεν μπορώ να το ελέγξω. 1 2
atsalovergas Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2015 Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2015 το εχω κάνει ήδη αλλά επειδή είναι επείγον θα ήθελα κάποιον για την ακρίβεια να μου το λύσει (για αποφυγή λαθών) επι πληρωμή φυσικά.Το έχω λύσει εγώ αλλά δεν μπορώ να το ελέγξω. Φωφώ κατάφερες και με νευρίασες. Θα προσπαθήσεις να το ελέγξεις μέχρι να τα καταφέρεις. Όσο δεν τα καταφέρνεις,δεν σου αξίζει να πάρεις πτυχίο.
φωφώ Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2015 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2015 έχεις δίκιο, πάνω στον πανικό μου αυτό σκέφτηκα.θα το κάνω μόνη μου. 2
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα