Anast-k Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2015 Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2015 Καλησπέρα,ενδιαφέρομαι για σπουδές 2ου πτυχιο στο τμήμα πολ.μηχανικών στο πολ.Κύπρου.Εριξα μια ματιά στις προυποθέσεις και μου φάνηκαν αρκετά ασαφείς.Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος με 1-2 ερωτήσεις που έχω(έστειλα εδω και μήνες mail στη γραμματεία αλλά δεν απάντησαν.
atsalovergas Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2015 Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2015 Μην το κάνεις. Πολύ χαμηλό επίπεδο σπουδών. Τα ελληνικά ΤΕΙ φίλη μου,ως προς την παροχή γνώσεων είναι πολύ ανώτερα. (εργάζομαι Κύπρο κι ένας καλός φίλος και πρώην συμφοιτητής συνεχίζει τις σπουδές του στο ΤΕΠΑΚ). Αν πάλι θέλεις να το κάνεις για να σε αναγνωρίσει κάποια στιγμή το ΤΕΕ. Τότε πρέπει να κάνεις και μεταπτυχιακό. Αν πάλι σου αρκεί η ΕΤΕΚ,υπολόγισε 1 χρόνο (κατά κανόνα αμισθί) πρακτική άσκηση.
Anast-k Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2015 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2015 (edited) (φιλος,οχι φιλη)Δεν αναγνωριζεται ως πτυχιο πολιτικου μηχανικου στην ελλαδα; Edited Μάιος 22 , 2015 by Anast-k
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα