Μετάβαση στο περιεχόμενο

πυρασφάλεια σε βιομηχανικό χώρο


Recommended Posts

σε βιομηχανικό χώρο που θα γίνει επέκταση (μηχανολογική&κτιριακή)και νομιμοποίηση με το νόμο των αυθαιρέτων, η πολεοδομία μου ζητάει για την νομιμοποίηση έγκριση από την πυροσβεστική για την νομιμοποίηση μόνο και με βάση τις διατάξεις που ίσχυαν το 2003....το βιομηχανικό κτήριο είναι χαμηλής όχλησης και  κατηγορία που με βάση την πυροσβεστική διάταξη Αριθ. οικ. 12997/145/Φ.15 απαλλάσσεται από την υποχρέωση εφοδιασμού με πιστοποιητικό. η πυροσβεστική μου είπε το παράξενο ότι τα βιομηχανικά κτήρια που απαλλάσσονται απο ενεργητική με βάση οδηγία που τους ήρθε το 2015 ισχύει μόνο για υφιστάμενα κτήρια όπου εγώ θα εγκαταστήσω βιομηχανίες κατηγορίας Αα..σε καινούργια κτήρια χρειάζεται μελέτη και πιστοποιητικό...μπορεί να βοηθήσει κανένας?

Link to comment
Share on other sites

.... με βάση την πυροσβεστική διάταξη Αριθ. οικ. 12997/145/Φ.15 απαλλάσσεται από την υποχρέωση εφοδιασμού με πιστοποιητικό.

 

Για δώσε στοιχεία γι΄αυτή τη διατάξη ....

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.