Toposauros Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2009 Καλησπέρα, είμαι σπουδαστής ΤΕΙ τοπογραφίας , και εχω μια απορία. Έχω ενα δίκτυο για συνόρθωση , με 12 παρατηρήσεις και 7 αγνώστους . Λύνω την συνόρθωση , βρίσκω πίνακα μεταβλητοτήτων και συμμεταβλητοτητων των αγνώστων , και η απορία μου είναι το πως απο αυτόν τον πίνακα υπολογίζω και σχεδιάζω τις απόλυτες ελλείψεις σφάλματος. Δεν ξέρω αν είναι κάτι δύσκολο η απλό , αλλά με οσα γίνανε φέτος δεν προλάβαμε να λύσουμε απορίες με τον καθηγητή. Ευχαριστώ προκαταβολικά για τον χρόνο σας.
iovo Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2009 Σε παρακαλώ άλλαξε την γραμματοσειρά σου σε κανονική (χωρίς χρώμα και bold). Καλώς ήρθες στο forum, ρίξε και μια ματιά στους Κανόνες Συμμετοχής. Είμαι σίγουρος ότι γρήγορα θα πάρεις απάντηση στο ερώτημά σου από συναδέλφους.
topoall Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2009 http://www.sli.unimelb.edu.au/nicole/surveynetworks/02a/notes09_02.html
ΘΕΟΧΑΡΗΣ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2009 στειλε μου τα απαραίτητα στοιχεία συντεταγμένες σταθερών σημείων προσεγγιστικές συντεταγμένες αγνώστων ακρίβεια οργάνων κλπ για να σε βοηθήσω σε περίπτωση που θέλεις να δουλέψεις μόνος σου διάβασε το "τοπογραγικά δίκτυα και υπολογισμοί' του καθ. Δερμάνη
sokbel Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2009 Αν έχεις όρεξη τσέκαρε και τις διαφάνειες απο το μάθημα "τοπογραφικά δίκτυα και υπολογισμοί" του καθηγητή Χρ.Κωτσάκη ΤΑΤΜ ΑΠΘ) σε αυτό το link http://web.auth.gr/e-topo/TOMEIS_INDEX/TOMEASA/Kotsakis/digit_les.html
Toposauros Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2009 Ευχαριστώ για τη βοήθεια τα link ήταν πολύ καλά Θεοχάρη την έχω λύσει την συνόρθωση , μόνο σχεδιασμό ελλείψεων θέλω και οι μέχρι τώρα απαντήσεις με καλύπτουν Το βιβλίο που αναφέρθηκε το έχω Ευχαριστώ για την βοήθεια και τον χρόνο σας
fedstog Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2009 άκυρο το βρήκα αυτο που ήθελα
demetria Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2012 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2012 στειλε μου τα απαραίτητα στοιχεία συντεταγμένες σταθερών σημείων προσεγγιστικές συντεταγμένες αγνώστων ακρίβεια οργάνων κλπ για να σε βοηθήσω σε περίπτωση που θέλεις να δουλέψεις μόνος σου διάβασε το "τοπογραγικά δίκτυα και υπολογισμοί' του καθ. Δερμάνη καλησπέρα Θεοχάρη χρειάζομαι την βοήθεια σου για τον σχεδιασμό των ελλείψεων σφαλμάτων. Έχουμε δουλέψει με DEROS οπότε μήπως χρειάζεσαι κάποιο συγκεκριμένο αρχείο;
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα