nikostzar Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2015 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2015 Συνάδερφε δεν ξέρω που ζεις και πώς τα βγάζεις πέρα αλλά οι περισσότεροι θερίζουμε εδώ και 5-6 χρόνια και η σπορά έχει γίνει πολύ παλιότερα και ελάχιστη σχέση είχε με Στρατούληδες και Κατρούγκαλους... 5
Dio_the_Theo Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2015 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2015 Συνάδελφε όπως πολύ σωστά λες η σπορά έγινε παλαιότερα, ο Μητρόπουλος, ο Βαρουφάκης, ο Κοτζιάς, ο Κατρούγκαλος, η Σακοράφα, ο Μάρδας και πόσοι άλλοι θα στο επιβεβαιώσουν. Αλίμονο σε αυτούς που τα τελευταία 5-6 χρόνια σχεδιάζανε μέτωπα αντιμνημονιακά με δαύτους. Αλλά υποψιάζομαι πως εννοείς ότι οι μισοί σε αυτοί τη χώρα προήλθαν από παρθενογέννεση. Είτε ψηφοφόροι είτε πολιτευτές. Οπότε σταματάω εδώ και όποιος κατάλαβε έχει καλώς.
nikostzar Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2015 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2015 κι εγώ κάτι υποψιάζομαι από τα λεγόμενά σου.... 4
Dio_the_Theo Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2015 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2015 Εδώ υποψιάστηκες ότι θα φτιάξεις αντιμνημονιακό μέτωπο με τον Τσίπρα. Αλλά θα σου περάσει. Με τις υγείες σου.
nikostzar Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2015 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2015 Ούτε είχα, ούτε έχω αυταπάτες για τον ΣΥΡΙΖΑ. Μερικές αναρτήσεις πιο πάνω θα δεις και την άποψή μου για την "ανακούφιση" που μας προσφέρουν. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι θα του φορτώσω ό,τι μαλακία έχουν κάνει οι προηγούμενες κυβερνήσεις. Επίσης δεν πιστεύω ότι για την τραγική κατάσταση του κλάδου μας ευθυνόμαστε όσοι διαμαρτυρόμασταν τόσο καιρό για τα αυτονόητα (κι ας υπήρχαν δίπλα μας διάφορα λαμόγια που μάζευαν ψήφους). Πολύ μεγαλύτερη ευθύνη έχετε όσοι αράζατε στον καναπέ σας και βγάζατε κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ-ΝΔ όλα αυτά τα χρόνια.... 4
littledragon Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2015 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2015 Τροπολογία Στρατούλη και σχολιασμός της 2
terry Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2015 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2015 Συναδελφε εινα πολυ δυσκολο να μην ποσταρεις σε 10 διαφορετικα θεματα, ιδια λινκ προς συγκεκριμενο site? 2
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα