ted78 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2015 Το σωστό είναι αυτό που γράφει ο ΚΑΝΑ. Το συμβόλαιο θα συνταχθεί βάσει της νέας βεβαίωσης, με τον νέο κωδικό ακινήτου, αλλά θα πρέπει να γίνει μνεία στην τακτοποίηση και τον Α/Α αυτής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BILLYGRI77 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2015 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2015 δηλαδη για ΔΕΗ ασ πουμε βαση ποιου κωδικου θα βγαλω βεβαιωση,βαση του νεου που γραφει το συμβολαιο?ο νεος δεν αναφερει τα παραπανω τετραγωνικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2015 Συναδελφε στο μηχανικο σου θα απευθυνθεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freecat Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2016 Εχω ολοκληρωσει δηλωση αυθαίρετου στην Θεσσαλονίκη, εβγαλα βεβαιωση και ετοιμαστηκα για συμβολαιο... στον Δήμο δεν εχει κρατησει τον Δημο Θεσσαλονικης αλλά εμεινε στον Δήμο Δεσκατης! Αν κανω ενα βημα πίσω με αιτηση στο συστημα, θα μου αλλάξει τον ηλεκτρονικό κωδικό της δήλωσης; (οκ το Α/Α της δηλωσης δεν αλλαζει) τον εχω αναγραψει στα σχεδια και θα χρειαστει νεα εκτυπωση αλλά θα πρέπει να προλάβω και τη συμβολαιογραφο να μην τα λαβει υπόψη της. Σας παρακαλω δωστε τα φωτα σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2016 Οχι δεν αλλαζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freecat Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2016 Οχι δεν αλλαζει. Ευχαριστω πολυ! Χαιρομαι πολυ που δεν αλλαζει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα