mary sk Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2015 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2015 ΤΕΙ και πανεπιστήμια αποτελούν τα ΑΕΙ. Ελπίζω να σε κάλυψα. Επαναδιατυπώνω λυπόν. ΑΣΠΑΙΤΕ είναι αναγνωρισμένο σαν ΑΕΙ???
mary sk Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2015 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2015 Επαναδιατυπώνω λυπόν. ΑΣΠΑΙΤΕ είναι αναγνωρισμένο σαν ΑΕΙ??? *λοιπόν
mary sk Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2015 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2015 Όλα τα ΤΕΙ είναι ΑΕΙ. Αυτο που θέλω να μάθω είναι αν τα μεταπτυχιακά προγράμματα του ΑΣΠΑΙΤΕ έχουν την ιδια αναγνωρισιμότητα και βαρύτητα σαν ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα μιας Πολυτεχνικής Σχολής.
atsalovergas Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2015 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2015 Οκ κατάλαβα.Μην κάνεις κανένα μεταπτυχιακό. Βρες δουλειά. Δες πάλι την υποθεση μεταπτυχιακό σε 5 χρόνια από τώρα.
mary sk Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2015 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2015 Αν γνωρίζει κάποιος τι ακριβώς είναι το ΑΣΠΑΙΤΕ και τι αναγνωρισιμότητα έχουν τα μεταπτυχιακά του προγράμματα, θα το εκτιμούσα στο να με βοηθήσει!!
project.breeze Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2015 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2015 Τί εννοείς αναγνωρισιμότητα δηλαδή; Στο εξωτερικό βλέπουν MSc από ευρωπαϊκό τριτοβάθμιο ίδρυμα, τέλος, δεν ξέρουν τί είναι ΑΠΘ, τί είναι ΕΜΠ, τί είναι ΤΕΙ, τί είναι ΑΣΠΑΙΤΕ. Τώρα αν κάποιο μεταπτυχιακό γίνεται σε συνεργασία με αγγλικό πανεπιστήμιο (αρκετά τέτοια γίνονται στα ΤΕΙ) ίσως παίζει κάποιον θετικό ρόλο αργότερα. Στην Ελλάδα θεωρώ μάλλον απίθανο να ασχοληθεί κάποιος με το από που πήρες το MSc στην παρούσα φάση
mary sk Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2015 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2015 Τί εννοείς αναγνωρισιμότητα δηλαδή; Στο εξωτερικό βλέπουν MSc από ευρωπαϊκό τριτοβάθμιο ίδρυμα, τέλος, δεν ξέρουν τί είναι ΑΠΘ, τί είναι ΕΜΠ, τί είναι ΤΕΙ, τί είναι ΑΣΠΑΙΤΕ. Τώρα αν κάποιο μεταπτυχιακό γίνεται σε συνεργασία με αγγλικό πανεπιστήμιο (αρκετά τέτοια γίνονται στα ΤΕΙ) ίσως παίζει κάποιον θετικό ρόλο αργότερα. Στην Ελλάδα θεωρώ μάλλον απίθανο να ασχοληθεί κάποιος με το από που πήρες το MSc στην παρούσα φάση Με κάλυψε πλήρως η απάντηση σου και ευχαριστώ. Κάτι τελευταίο γιατί δεν έχω καταλάβει, το ΑΣΠΑΙΤΕ τι ακριβώς είναι?? Εννοώ είναι Πανεπιστήμιο, είναι κολέγιο, δεν έχω καταλάβει τι ρόλο έχει, άκουγα ΑΣΠΑΙΤΕ αλλά δεν είχα δώσει σημασία για να μάθω τι ακριβώς είναι!!
project.breeze Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2015 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2015 Με κάλυψε πλήρως η απάντηση σου και ευχαριστώ. Κάτι τελευταίο γιατί δεν έχω καταλάβει, το ΑΣΠΑΙΤΕ τι ακριβώς είναι?? Εννοώ είναι Πανεπιστήμιο, είναι κολέγιο, δεν έχω καταλάβει τι ρόλο έχει, άκουγα ΑΣΠΑΙΤΕ αλλά δεν είχα δώσει σημασία για να μάθω τι ακριβώς είναι!! Η Ανώτατη Σχολή ΠΑΙδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης είναι ΑΕΙ και ανήκει στον παράλληλο τομέα της Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (δεν ανήκει στον Πανεπιστημιακό τομέα αλλά στον Τεχνολογικό). Οι σπουδές είναι 4 χρόνια εφόσον επιθυμείς να γίνεις εκπαιδευτικός του τεχνολογικού τομέα και 5 εάν επιθυμείς να μπορείς να εργαστείς εκτός από εκπαιδευτικός και σαν Μηχανικός (ελεύθερος επαγγελματίας ή υπάλληλος)
mary sk Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2015 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2015 Η Ανώτατη Σχολή ΠΑΙδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης είναι ΑΕΙ και ανήκει στον παράλληλο τομέα της Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (δεν ανήκει στον Πανεπιστημιακό τομέα αλλά στον Τεχνολογικό). Οι σπουδές είναι 4 χρόνια εφόσον επιθυμείς να γίνεις εκπαιδευτικός του τεχνολογικού τομέα και 5 εάν επιθυμείς να μπορείς να εργαστείς εκτός από εκπαιδευτικός και σαν Μηχανικός (ελεύθερος επαγγελματίας ή υπάλληλος) Σε ευχαριστω!
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα