akaliak Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2016 Συνάδελφοι, διάβαζα πρίν λίγο καιρό μία επιστολή του ΣΜΗΒΕ, για κατάργηση των εξετάσεων κλπ., που ανέφερε ότι οι εν. επ. που έχουν περάσει τις εξετάσεις είναι 535; Ισχύει αυτό; Μου φαίνεται πολύ μικρό το νούμερο. Δέιτε εδω: http://www.b2green.gr/el/post/35633/smive-katargisi-exetaseon-energeiakon-epitheoriton-&-paratasi-prosorinou-mitroou 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2016 Τοσο ειναι. Τους εχω μετρημενους κι εγω.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akaliak Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2016 Μόνο;;;; Τόσο καιρο γίνονται εξετάσεις... Μήπως κόπηκαν οι περισσότεροι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nik Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2016 Σιγά μην κόπηκαν! Δύσκολα κόβεσαι λέμε. Απλά δεν κατεβαίνει κόσμος και περιμένει παράταση ως συνήθως. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2016 Γυρω στο 70% ηταν το ποσοστο επιτυχιας που ειχα δει τελευταια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
akaliak Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2016 Αυτό σημαίνει ότι έχουν δώσει μονο 750-800 συνάδελφοι εξετάσεις, από τους όλους τους Εν. Επ. Αλήθεια, πόσοι είμαστε συνολικά; Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
ISMINI Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2016 Συνάδελφοι μπορείτε να μου λύσετε μια απορία γιατί δεν κατάργησαν τις εξετάσεις των ενεργειακών επιθεωρητών όταν κατάργησαν τις εξετάσεις των ελεγκτών δόμησης ; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
katrmp Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2016 (edited) Συνάδελφοι μπορείτε να μου λύσετε μια απορία γιατί δεν κατάργησαν τις εξετάσεις των ενεργειακών επιθεωρητών όταν κατάργησαν τις εξετάσεις των ελεγκτών δόμησης ; Επειδή οι ελεγκτές ήταν εθνικό δίκαιο, κάτι που είχε σχέση απλά και μόνο με την δική μας νομοθεσία, ενώ οι ενεργ.επιθεωρ. είναι λίγο πιό πολυσύνθετο, αφού έχει να κάνει με το ευρωπαικό δίκαιο, αφού τούς επέβαλαν, οπότε πρέπει να βρεθεί μία μέση λύση μάλλον. Edited Ιούνιος 23 , 2016 by katrmp Link to comment Share on other sites More sharing options...
akaliak Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2016 Μάλλον γιατί είχαν ελπίδες ότι θα εισπράξουν μερικά κατοστάρικα ακόμα... Υ.Γ. Ας πούμε ότι έδωσαν εξετάσεις 800 συνάδελφοι και ένα ποσοστό από αυτούς και δεύτερη φορά, ας το θεωρήσουμε 30%, άρα 800 x 1,30 = 1040 x 100 =104.000€ συνολικά. Δεν τα θεωρώ και πολλά, με βάση αυτά που περιμένανε... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zio7 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2016 Έρχεται η κατάργηση εξετάσεων για την ιδιότητα του ενεργειακού επιθεωρητή; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα