kibari Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2009 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2009 Γιά την συνέχεια της συζήτησης, σας λέω οτι πήγα το λαπτοπ στην ΗΡ, το βρήκαν ελαττωματικό και μου το αντικατέστησαν σήμερα. Τώρα μένει να το δοκινάσω και να δω . Εύχομαι να λύθηκαν τα προβλήματα. Μία διόρθωση : το μηχάνημα είναι ΗΡ 8530w Τ9400. αλέκος Link to comment Share on other sites More sharing options...
iovo Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2009 Εύχομαι και εγώ να λύθηκαν τα προβλήματά σου και να μην τρέχεις άλλο. Σου είπαν τι ακριβώς πρόβλημα είχε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kibari Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2009 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2009 Στην αρχή μου είπαν οτι θα αλλάξουν το motherboard, και μετά μου είπαν οτι τελικά θα το αντικαταστήσουν, παρ' ότι περασαν 4 μήνες που το πήρα. Πιθανως, επειδή είναι νεο μοντέλο να μην είχαν ανταλλακτικά? Ποιός ξέρει... Θα επανέλθω αφού το δοκιμάσω λίγο! Ευαχαριστώ γιά το ενδιαφέρον σου. αλέκος Link to comment Share on other sites More sharing options...
iovo Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2009 Τελικά, ένα laptop και ένα αυτοκίνητο πρέπει να το αγοράζεις μετά από 6 μήνες κυκλοφορίας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kibari Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2009 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2009 Πάντως laptop,αυτοκίνητο και γυναίκα, δεν δανείζονται! αλέκος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χ Επισκέπτης 1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2009 Μόνο ανταλλάσσονται! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα