Sotirisb Δημοσιεύτηκε June 25, 2015 at 05:12 μμ Δημοσιεύτηκε June 25, 2015 at 05:12 μμ Συνάδελφοι που ζήτησαν από το υγειονομικό μία τεχνική περιγραφή του διαγράμματος ροής σύμφωνα με τις αρχές του HACCP για ψητοπωλείο, μήπως ξέρετε που μπορώ να βρω κάποιο υπόδειγμα;
zvara Δημοσιεύτηκε September 14, 2015 at 09:06 πμ Δημοσιεύτηκε September 14, 2015 at 09:06 πμ καλημερα. μηπως βρηκες καποιο υποδειγμα για εφαρμογη του HACCP σε ψητοπωλειο?
Αθηνά80 Δημοσιεύτηκε August 5, 2021 at 07:44 πμ Δημοσιεύτηκε August 5, 2021 at 07:44 πμ HACCP BOOKLET.fh9 (Converte.fh9 (moh.gov.cy)
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα