sundance Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2009 θελω να ρωτησω τι μπορω να μεταφερω στο αεροδρομιο απο μια χωρα της Ε.Ε στην ελλαδα χωσρις να χρειαστει να πληρωσω τελωνειο? με ενδιαφερει κυριως για ποδηλατο. (η μεταφορα γινεται σε ειδικη τσαντα μεγεθους μεγαλου σακ βουαγιαζ) με αυτο αποσυναρμολογημενο.
Adavis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2009 Μπορείς να κάνεις την αγορά ποδηλάτου από χώρα εντός Ε.Ε. χωρίς να πληρώσεις στο τελωνείο.
sundance Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2009 δλδ και να με ψαξουν και να δουν οτι ειναι ποδηλατο δεν υπαρχει προβλημα? ουτε εχει σχεση με την τιμη?πχ αν κανει 1000€?
ZaXoYs Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2009 Μα δεν υπάρχει τελωνείο στις χώρες εντός της Ε.Ε πλην ελαχίστων εξαιρέσεων (αυτοκίνητα)
brikoudi Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2009 sundance και την κουτσή μαρία αν θές να μεταφέρεις, δεν θα πληρώσεις τελωνείο για ΕΕ. τώρα σοβαρά όμως, δεν ξέρω έαν θα πρέπει να πληρώσεις εάν θα υπερβεί το όριο βάρους τις αποσκευές σου (νομίζω κατα άτομο 20 κιλά) ρώτα καλήτερα την εταιρία με την οποία θα πετάξεις. Αντε καλές αγορές!!!!!!
sundance Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2009 χεχε. ναι αυτο με το οριο βαρους στις αποσκευες το γνωριζω και ειναι οντως 20 κιλα. ευχαριστω.
Χ Επισκέπτης 1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2009 Υπάρχει νομίζω και περιορισμός στις διαστάσεις ανάλογα με την αεροπορική εταιρεία. Υπάρχει δηλαδή περίπτωση να σου ζητήσουν κάτι παραπάνω.
sundance Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2009 με καλυψατε πληρως.
sundance Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2009 το οτι ειναι αγγλια παιζει ρολο? επειδη εχει λιρα.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα