littledragon Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2015 (edited) τροφή για σκέψη Αυτή είναι η πρόταση των θεσμών μεταφρασμένη επί της οποίας θα ψηφίσουμε Δημοψήφισμα: Επτά κρίσιμες μέρες Τούτη την ώρα ας είμαστε ειλικρινείς 5 Ιούλη:Καταψηφίζουμε τη συμφωνία με την τρόϊκα, λέμε όχι στην πρόταση των δανειστών, αλλά όχι και σε νέα μνημόνια Edited Ιούνιος 30 , 2015 by littledragon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Didonis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2015 Ψυχραιμία και όσο μπορούμε χαλαρά… Οι φωνές στο διαδίκτυο δεν ανοίγουν τις τράπεζες ούτε κάνουν συμφωνίες (καλές ή κακές)… Στην υγεία μας ανοίγουν τρύπες… μας φτάνουν όλες οι άλλες τρύπες που έχουμε ας μη πάμε από ψυχοπαθολογικούς λόγους στο τέλος… Μια βόλτα στην παράλια χωρίς ράδια και τηλεοράσεις δεν είναι κακή ιδέα… Και να χαθεί κάποια είδηση ή και ενημέρωση σιγά τα ωα έτσι που είμαστε τώρα Οπότε χαλαρά…. (ούτε εγώ είμαι χαλαρός φυσικά αλλά χτες βράδυ ανακάλυψα ότι είχα κάπου 19 πίεση) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gvarth Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2015 (edited) Μια βόλτα στην παράλια χωρίς ράδια και τηλεοράσεις δεν είναι κακή ιδέα… Και να χαθεί κάποια είδηση ή και ενημέρωση σιγά τα ωα έτσι που είμαστε τώρα Πολύ σωστά τοποθετήθηκες συνάδελφε ! Ψυχραιμία και όσο μπορούμε χαλαρά… Χρησιμότατη σαν συμβουλή , δύσκολο να την ακολουθήσει κανείς. (ούτε εγώ είμαι χαλαρός φυσικά αλλά χτες βράδυ ανακάλυψα ότι είχα κάπου 19 πίεση) Γι' αυτό να προσέχεις κ. συνάδελφε . Και όσο μπορούμε μακριά από πηγές ειδήσεων Edited Ιούνιος 30 , 2015 by gvarth Link to comment Share on other sites More sharing options...
tetris Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2015 .....αλλά χτες βράδυ ανακάλυψα ότι είχα κάπου 19 πίεση) Στην ηλικία σου, θα πρέπει να προσέχεις περισσότερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGE MICHEAL Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2015 (edited) μόλις γύρισα εγώ από παραλία έτσι και αλλιώς δεν μπορώ να συγκεντρωθώ για δουλειά και το άγχος λίγο με έχει καταβάλει παρόλο που πάντοτε το έχω υπό έλεγχο Επομένως συμφωνώ και εγώ ψυχραιμία Edited Ιούνιος 30 , 2015 by GEORGE MICHEAL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konstantinos IB Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2015 Μήνυμα σε κινητό συναδέλφου: "Ναι σε μια Ελλάδα μέσα στην Ευρώπη και το €. Ενώνουμε τις φωνές μας στο Σύνταγμα. Κρατάμε ψηλά τις Ελληνικές και τις Ευρωπαϊκές σημαίες. Σήμερα στις 19:30" Υπογραφή: Μένουμε Ε.Ε. Ερώτηση δική μου: Ποιοι είναι ρε παιδιά αυτοί οι "Μένουμε ΕΕ"; Πότε ιδρύθηκαν; Έχουν καταστατικό; Χαχαχαχαχαχα. Εγώ το μόνο ΕΕ που ξέρω ήταν της Ρουσλάνα στη Eurovision. Ρε τι σκαρφίζονται οι άνθρωποι για να βγάλουν το ψωμάκι τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2015 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tetris Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2015 Μήνυμα σε κινητό συναδέλφου: "Ναι σε μια Ελλάδα μέσα στην Ευρώπη και το €. Ενώνουμε τις φωνές μας στο Σύνταγμα. Κρατάμε ψηλά τις Ελληνικές και τις Ευρωπαϊκές σημαίες. Σήμερα στις 19:30" Υπογραφή: Μένουμε Ε.Ε. Ερώτηση δική μου: Ποιοι είναι ρε παιδιά αυτοί οι "Μένουμε ΕΕ"; Πότε ιδρύθηκαν; Έχουν καταστατικό; Χαχαχαχαχαχα. Εγώ το μόνο ΕΕ που ξέρω ήταν της Ρουσλάνα στη Eurovision. Ρε τι σκαρφίζονται οι άνθρωποι για να βγάλουν το ψωμάκι τους. Είναι αυτοί που εκφράζονται μέσω του παρακάτω τρισμέγιστου καλλιτέχνη http://news.in.gr/culture/article/?aid=1500008143 Link to comment Share on other sites More sharing options...
project.breeze Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2015 "Η διαφορά ενός νοήμονα με έναν ανόητο άνθρωπο είναι ότι ο πρώτος μαθαίνει από τα λάθη του, ενώ ο δεύτερος προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποδείξει ότι ό,τι κάνει είναι σωστό,Και τα επαναλαμβάνει ..." Πολύ σωστά. Παρόλα αυτά μας καλεί να ξαναπούμε ναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
tetris Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2015 Κι ένα ΝΑΙ απ' τα παλιά https://www.youtube.com/watch?v=YFtGW_zmi4Y Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts