da-mi Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2015 Βαρουφάκης: Aν βγει ΝΑΙ παραιτούμαι. (Να ένας καλός λόγος για το ΝΑΙ) Αναφέρει ακόμη πως αυτός και η σύζυγός του δεν έχουν πάει σε ουρές στα ΑΤΜ γιατί διάγουν λιτό βίο .....(ενώ οι συνταξιούχοι που λιποθυμούν για 60 ευρώ???) (http://www.lifo.gr/now/politics/69966) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spiderman Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2015 Βλέπω να στέλνει και στο γραφείο μου το ασκέρι ο Χίος... :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Didonis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2015 Το PrintScr είναι περίπου 3 λεπτά προ της ανάρτησης. Οπότε θα δούμε και αύριο και μεθαύριο και φυσικά την κυριακή τα πραγματικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tetris Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2015 (edited) Συνάδελφε Αντιερμιτιανέ άλλη μια εξαίρετη ανάρτηση άραγε θα την διαβάσουν όσοι επιμένουν να αμφισβητούν ότι το σημαντικότερο πρόβλημα είναι η βιωσιμότητα του χρέους? ποιος όμως έχει την ψυχραιμία (ή τον κοινό νου) να στοχαστεί? και μια μικρή διόρθωση: φαεινός Edited Ιούλιος 2 , 2015 by tetris Link to comment Share on other sites More sharing options...
AMHxaNos Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2015 κ. κ. Mods, Γνωρίζουμε ΜΟΝΟ τον αριθμό των ψηφισάντων, τώρα 444. Μήπως θα μπορούσαμε να μάθουμε και ποιοί από μας ψήφισαν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2015 Έχασα τιποτα; Τωρα γύρισα απο τη δουλεια... Εξακολουθώ να στηρίζω ΝΑΙ με τα μπουνια Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
tetris Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2015 Έχασα τιποτα; Τωρα γύρισα απο τη δουλεια... Εξακολουθώ να στηρίζω ΝΑΙ με τα μπουνια Sent from my iPhone using Tapatalk Ναι, στο #790 κάποιος αναιδής βρίζε την Πανάθαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antiermitianos Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2015 @TetrisΕυχαριστώ Συνάδελφε...και για τη διόρθωση ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGE MICHEAL Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2015 (edited) Πάντως ακόμα και τώρα τα προβλήματα που έχουμε γιγαντώνονται από τα διαρθρωτικά προβλήματα που έχουμε ΠΧ εδώ στην περιοχή μου οι πληρωμές έγιναν ομαλά όπως κάθε άλλη φορά που πληρώνονταν τα γερόντια Πήγε η μάνα μου σήμερα και κανένα παράπονο δεν άκουσα πλην των κοινών για τα λίγα χρήματα Ενώ στην Αθήνα τεράστιες ουρές φωνές κλπ Λογικό αφού το 60 % είναι κονσερβοποιημένο στην πόλη αυτή . Εδώ και καθόλου χρήματα να μην έδιναν θα βρίσκαμε το τρόπο και όλοι θα βολεύονταν στην τροφοδοσία τους με αγαθά τουλάχιστον τα απαραίτητα Αλλά εκείνο που τρελαίνομαι είναι να βλέπω ανθρώπους που ψήφισαν μια κυβέρνηση μετά να μην την εμπιστεύονται ούτε στα πιο απλά θέματα Τώρα μόλις έφυγε από το γραφείο μου κτηνοτρόφος νέος , βρίζοντας τον Καραμανλή που είχα στην τηλεόραση και φωνάζοντας για ΟΧΙ Ένα νέο παιδί που δίνει αγώνα να παράγει και να σταθεί στα πόδια του και να στήσει ένα νοικοκυριό Edited Ιούλιος 2 , 2015 by GEORGE MICHEAL Link to comment Share on other sites More sharing options...
GabeR Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2015 (edited) άραγε θα την διαβάσουν όσοι επιμένουν να αμφισβητούν ότι το σημαντικότερο πρόβλημα είναι η βιωσιμότητα του χρέους? Το μήνυμά μου #779 στη σελ. 78 που έλεγε πώς το χρέος κατέστη μη βιώσιμο τo είδατε; Edited Ιούλιος 2 , 2015 by GabeR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts