Dio_the_Theo Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2015 Πήγα για μπάνιο μπας και ηρεμήσω. Τι το ήθελα το κινητό μαζί μου? Με έπαιρναν τηλέφωνο και προσπαθούσαν να με πείσουν να απέχω. Και ότι δεν παίζει θέμα με το Ευρώ. Κι επειδή με γνωρίζουν ότι πολιτικά δεν είμαι δεξιός ή κεντρο ούτε καν σύριζα, μου λέγαν άρτσι μπούρτζι και λουλάδες. Του στυλ ένας ακροαριστερός στη δουλειά λέει ότι ντάξει το ΟΧΙ είναι 8 δις και το ΝΑΙ 11δις μέτρα. Καλά κρασάκια τους απαντώ, και από δευτέρα θα τους τηλεφωνώ εγώ με τα δωρεάν της vodafone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝΙΚΟΣΤΡΙ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2015 καλημερα Μες στους δρόμους της Βαγδάτης είδαν τη κορμοστασιά της και ζηλέψανε. Και μια νύχτα δίχως άστρα μπήκαν στα ψηλά τα κάστρα και την κλέψανε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stayros Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2015 Νομίζω όλα τα κόμπλεξ που δεν ζήσαμε πόλεμο ουτε χούντα βγαίνουνε αυτές τις μέρες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝΙΚΟΣΤΡΙ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2015 Νομίζω όλα τα κόμπλεξ που δεν ζήσαμε πόλεμο ουτε χούντα βγαίνουνε αυτές τις μέρες... εγώ πάντως. χούντα έζησα κ δεν θέλω να την ξαναζήσω , αν κ με τις δηλώσεις του ψεκασμένου για εκεί το πάμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
HQ7 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2015 Πτήση στον τρόμο- Final DescentΚαλά το μέγκαμου (μη χ....ω) δεν φημίζεται και για τιςποιοτικές του επιλογές σε ταινίες,αλλά σήμερα το παράκανεμε την προπαγανδα.............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JEK Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2015 ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΝΑΙ ΡΕ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirsogiannis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2015 (edited) Θα συνεισφέρω στην κουβέντα για το δημοψήφισμα στέλνοντας σας όχι το τί θα ψηφίσω, γιατί ακόμη δεν έχω καταλήξει,αλλά ένα κείμενο που μόνο ασύνδετο δεν είναι με την σημερινή πραγματικότητα. http://www.enoriako.info/index.php?option=com_content&view=article&id=504:2015-07-02-13-40-14&catid=83&Itemid=476 υγ: jek την καλησπέρα μου!! Edited Ιούλιος 3 , 2015 by pirsogiannis Link to comment Share on other sites More sharing options...
HQ7 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2015 ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΝΑΙ ΡΕ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ!! Με αυτή την λέξη θα φάς μπανάρισμα ..ενώ θα μπορούσες να πείς κομουνιστικά κατάλοιπα του μπολσεβικισμού (και δεν θα είχες κανένα πρόβλημα)............... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HQ7 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2015 Αν βγει η απόλυτη ισοπαλία στο δημοψήφισμα (στην Ελλάδα όλα γίνονται) τι προβλέπεται 1.παράταση και πέναλτυ; 2.κλήρωση;; 3.άλλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
JEK Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2015 Παίζει μπάλα και αυτός μαθαίνω.. Υ.Γ Να είσαι καλά pirsogiannis με την στοχαστική σου παρέμβαση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts