project.breeze Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2015 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2015 και η επανάσταση ρε παιδιά είναι αυτή δηλαδή? γιατί εγώ το λέω μνημονιάρα Αναμφίβολα είναι μνημονιάρα, δεν είμαι ούτε κολλημένος ούτε ανόητος. Ακόμα όμως και αυτή την μνημονιάρα δεν την έκαναν αποδεκτή, γεγονός που αποδεικνύει ότι η Ελλάδα ήταν προορισμένη να τιμωρηθεί για παραδειγματισμό που εξέλεξε αριστερή κυβέρνηση. Επανάσταση δεν είναι αυτό που θα γίνει αύριο, αύριο αν βγει το ΟΧΙ με μεγάλο ποσοστό θα είναι απλά η σπίθα. Η επανάσταση έρχεται σύντομα γιατί ακολουθούν εκλογές σε Ισπανία και Δανία και το ντόμινο είναι προ των πυλών
GabeR Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2015 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2015 (edited) Μνημόνιο πρέπει έτσι κι αλλιώς να εφαρμόσουμε. Δεν μπορούμε πια να στηριζόμαστε σε δανεικά γιατί φτάσαμε στο όριο δανεισμού. Είτε μέσα στην Ευρώπη, είτε απομονωμένοι, τα μέτρα θα τα πάρουμε. Απλά στη μια περίπτωση θα έχουμε συμμάχους, στην άλλη θα είμαστε μόνοι μας. (Χαρά που θα κάνουν οι Τούρκοι.) Εχθρός δεν είναι η Ευρώπη. Εχθρός είναι η κακή κατάσταση της οικονομίας μας. Μην κάνετε σαν τους ναρκομανείς που δεν θέλουν το κέντρο απεξάρτησης. Δείτε τι έπαθε η Amy Winehouse. project.breeze, το ότι είναι αριστερή η κυβέρνηση δεν έχει καμμία σημασία. Νομίζεις στη ΝΔ θα δίνανε καλύτερη συμφωνία; Αφού τα μέτρα εξαρτώνται από την κατάσταση της οικονομίας. Edited Ιούλιος 4 , 2015 by GabeR
Antiermitianos Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2015 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2015 Απλά στη μια περίπτωση θα έχουμε συμμάχους, στην άλλη θα είμαστε μόνοι μας. (Χαρά που θα κάνουν οι Τούρκοι.) Εχθρός δεν είναι η Ευρώπη. Εχθρός είναι η κακή κατάσταση της οικονομίας μας. Μην κάνετε σαν τους ναρκομανείς που δεν θέλουν το κέντρο απεξάρτησης. Δείτε τι έπαθε η Amy Winehouse.
project.breeze Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2015 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2015 project.breeze, το ότι είναι αριστερή η κυβέρνηση δεν έχει καμμία σημασία. Νομίζεις στη ΝΔ θα δίνανε καλύτερη συμφωνία; Αφού τα μέτρα εξαρτώνται από την κατάσταση της οικονομίας. Έχει μεγάλη σημειολογική σημασία γιατί πυροδοτεί αντιδράσεις σε όλη την Ευρώπη. Τιμωρείται ο Ελληνικός λαός γιατί δεν εξέλεξε κυβέρνηση που δεν διαβάζει μνημόνια, δεν ψηφίζει ναι σε όλα και αντιδράει σε αυτά που θεωρεί μη βιώσιμα. Ακόμα και κατά την προεκλογική περίοδο θυμάμαι διάφορους αξιωματούχους της Ε.Ε να λένε πως δεν θα μπορεί να γίνει διαπραγμάτευση και στην πορεία αφότου εξελέγη η κυβέρνηση να ζητάνε αλλαγή ΥΠ.ΟΙΚ και πιο πρόσφατα αλλαγή κυβέρνησης. Γιατί; Μήπως γιατί στεναχωριούνται για τον κακόμοιρο τον Ελληνικό λαό που στενάζει υπό το βάρος της "κομμουνιστικής" μπότας; Αμφιβάλλω. Απλά τα πράγματα ήταν πολύ εύκολα με τους "ναι σε όλα" και κακομάθανε, θέλουνε υποχείρια και όχι ισχυρές, ανεξάρτητες κυβερνήσεις που αναζητούν πραγματικές λύσεις και όχι εσαεί λιτότητα
loser Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2015 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2015 Συναδελφε αν η κυβερνηση δεν υπογραφει μνημονια συνεργασια με διεθνεις δανειστες - εκβιαστες ( ολοι οι δανεισμοι εκβιαστικοι είναι ) πρεπει να είναι πανετοιμη να υποστεί το κοστος των συντριπτικών κτυπημάτων που θα δεκτει από ολες τις χωρες του κοσμου που την εχουν δανεισει , εισαστε ετοιμοι σαν λαος για τετοια συντριπτικα χτυπήματα για εμπάργκο φαρμακων οπλων πετρελαιου κρεατος κηπευρτικων πλ;αστικων τεχνολογιας κλπ ο πατερας σου και οι συγγενείς σου είναι ετοιμοι για τετοια συντριπτικα χτυπήματα για πολλες δεκαετιες ;;;; οπου όταν αρρωστήσεις θα παιρνεις μια ασπιρινη και τιποτα άλλο εχει ρωτησει τον ελληνικο λαο για μια τετοια μεγαλη περιπετεια η νομιζει ότι εξουσιοδοτείται από το όχι ;;; Ας τον ρωτησει πρωτα να δουμε τι απαντηση θα παρει , μεχρι τοτε ισως και να χασεις το χαρζηλικι σου .
Roy_Hobbs Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2015 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2015 (edited) ρε παιδιά ποιος δεν υπογράφει μνημόνια?? 8 δισ. μέτρα πρότεινε και δέχθηκε στο 95% την πρόταση των δανειστών. Μην τρελαίνεστε, μνημονιάρα με Μ κεφαλαίο έρχεται και στις δύο περιπτώσεις. Η διαφορά για μένα είναι ότι όταν θα υπογράφει θα είναι στα 4 x 0,95 = 3,8 και όχι στα 4 όπως οι προηγούμενοι. Edited Ιούλιος 4 , 2015 by Roy_Hobbs
project.breeze Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2015 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2015 Αν το να επαναστατείς ή να ζητάς αλλαγές ήταν εύκολο θα το κάνανε όλοι και δεν θα υπήρχαν υπόδουλοι άνθρωποι ή ηγεμονίες. Δεν ξέρω τί θα γίνει με το ΟΧΙ, δεν το κρύβω αλλά ξέρω τί θα γίνει με το ΝΑΙ. Υπογραφή συμφωνίας ότιναναι, εκλογές τον Αύγουστο και δήθεν κυβέρνηση εθνικής συνεργασίας, συμφιλίωσης και δεν ξέρω κι εγώ τί. Από Σεπτέμβριο που θα αρχίσει να μαζεύεται πάλι ο κόσμος στα σπίτια του θα έχουμε πάλι τα ίδια: Ανεργία, φτώχια, γκρίνια στο michanikos.gr για τα ΠΕΑ των 50 ευρώ, για τα απλήρωτα voucher, για τις ελλείψεις προσωπικού σε σχολεία και νοσοκομεία, για τις αυτοκτονίες, για τις νέες μειώσεις συντάξεων και μισθών, για τις νέες αυξήσεις στα διόδια...Πώς το ξέρω; Τα ζούμε 5 χρόνια
Roy_Hobbs Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2015 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2015 (edited) Δεν ξέρω τί θα γίνει με το ΟΧΙ, δεν το κρύβω το ότι μια επιλογή είναι κακή (ΝΑΙ - μνημόνια κλπ) δε σημαίνει ότι η άλλη δεν μπορεί να είναι ακόμα χειρότερη. Και τα μέχρι στιγμής δείγματα αυτό μου λένε... Edited Ιούλιος 4 , 2015 by Roy_Hobbs
loser Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2015 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2015 πρεπει να ξερεις τις αντοχες σου ειδάλλως εισαι ανοητος και αν εισαι μονος σου τοτε βλάπτεις μονο τον ευατο σου και χαλαλι σου αν όμως βλαψεις και τμηματα του ελληνικου πλυθησμου αθελα σου ειτε από κακη εκτιμηση ειτε από ανοησια , ειτε από αρχομανια ........... τοτε αναλαμβανει ρολο και η δικαιοσύνη μην το ξεχνας αυτό εκτος από την ελληνικη υπαρχουν και τα διεθνη διακστηρια και τα ευρωπαικα , ο λαος μας εχει εμπειριες από τετοια όπως μικρασιατικη καταστροφή .
Recommended Posts