dimidomo Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2015 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2015 Όπως λέει και ο τίτλος θέλω να διαγράψω κάποιες εργασίες από το σύστημα αμοιβών του ΤΕΕ. Είμαι σε ενδιάμεση υποβολή και πρέπει να κάνω κάποιες διορθώσεις, δεν μπορώ να βρω τρόπο να τις πραγματοποιήσω όμως. Άντε βρε παλικάρια...
terry Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2015 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2015 Ουτε εγω τα καταφερα.... Μαλλον δεν γινεται...
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2015 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2015 (...) θέλω να διαγράψω κάποιες εργασίες από το σύστημα αμοιβών του ΤΕΕ. Είμαι σε ενδιάμεση υποβολή και πρέπει να κάνω κάποιες διορθώσεις, δεν μπορώ να βρω τρόπο να τις πραγματοποιήσω όμως. Δες στο εγχειρίδιο χρήσης σελ 5 τι μπορείς να διαγράψεις ή να ενημερώσεις note20120208_1.docx
terry Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2015 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2015 Οπως το ειπα. Δεν μπορουν να σβηστουν. Για ποιο λογο, μονο το ΤΕΕ ξερει. Οπως δεν μπορουν να επεξεργαστουν ουτε τα βασικα στοιχεια εργου (περιγραφη, θεση κτλ κλτ).
dimidomo Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2015 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2015 (edited) Άρα τι κάνω; Κάνω καινούριο έργο; Σημείωση ότι στο προβληματικό '' έργο '' έχω βγάλει εντολή πληρωμής ή να βάλω σε όσες εργασίες θέλω 0 προυπολογισμός για να μην τις υπολογίσει; Edited Ιούλιος 2 , 2015 by dimidomo
terry Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2015 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2015 Αν περασει απο ΥΔΟΜ, κανε νεο Εργο.
dimidomo Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2015 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2015 Ναι θα περάσει από ΥΔΟΜ. terry δεν έχει σχέση που έχω βγάλει εντολή πληρωμής;
terry Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2015 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2015 Οχι, σιγα μην το δει κανεις. Το ΤΕΕ φταει. Ας μας αφηνε να κανουμε οποια επεξεργασια θελαμε. Παλιοτερα τρεχαμε για οποια διαφορα στις αμοιβες (πχ 100Ε), στο ΤΕΕ, με τις αποδειξεις πληρωμης, για να μας βγαλλει νεα εντολη πληρωμης. Τραγικα πραγματα......
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2015 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2015 Μα η εντολή πληρωμής είναι άχρηστη πλέον.... 1
manolis1978 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2015 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2015 Δε παίρνεις ένα τηλ το ΤΕΕ να σου απαντήσει? Θα σου λύσει γρήγορα τις απορίες. Ξεκίνα απο αυτό το τηλ 2103291548
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα