mdkarch Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2015 Η μάχη με την παθογένεια τώρα ξεκινάει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAS Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2015 Άντε να δούμε τι θα δούμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dio_the_Theo Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2015 (edited) Η Μέρκελ πάει στο Παρίσι για να μιλήσει με τον Ολάντ. Λογικά, θα διαγράψουν το χρέος και δεν θα μιλήσουν για παράλληλο ή εθνικό νόμισμα και θα κλείσουν τη συμφωνία σε 48 ώρες για να προλάβουν την κατάρρευση των χρηματιστηρίων. Edited Ιούλιος 5 , 2015 by Dio_the_Theo Link to comment Share on other sites More sharing options...
imhotep Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2015 σιγά μη διαγράψουν το χρέος.. θα πουν ότι θα συζητήσουν την πρόταση του ΔΝΤ παρά ταύτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2015 Μα που τα βρίσκεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dio_the_Theo Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGE MICHEAL Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2015 (edited) Δεν έκανα κανένα σχόλια τις δυο τελευταίες μέρες που έπρεπε με ηρεμία να πάμε στην κάλπη , περισσότερο και για μένα να αποφορτιστώ Τώρα που πλέον οι κάλπες είναι κλειστές θα γράψω δυο πράγματα που μου έκαναν εντύπωση α) ένα είναι ότι ανεξάρτητα από το τι ψήφισαν κάποιοι υπάρχουν δυο "Ελλάδες " Η μια του ατομικισμού όπου εκεί μέσα είναι η πλουτοκρατία αλλά και κάποιοι που διατηρούν κάποια σχετικά καλούτσικη οικονομική κατάσταση και δεν θέλουν να την χάσουν ανεξάρτητα αν γύρω τους συντελείται μια ανθρωπιστική κρίση και η άλλη που κατάλαβε ότι είτε έχει είτε δεν έχει ο δρόμος είναι κοινός Από τη πρώτη κατηγορία αν εξαιρέσουμε την πλουτοκρατία τους άλλους τους καταλαβαίνω , αλλά αύριο ανεξάρτητα που κάποιοι λένε μετά το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος (που τώρα φαίνεται ότι είναι ΟΧΙ) ότι θα είμαστε όλοι μαζί , εμένα να με συγχωρέσουν αλλά με αυτούς μαζί δεν θα είμαι και ας μεταφράζεται αυτό για κάποιους διχασμός β) με λύπη μου διαπιστώνω ότι οι νέοι ψηφοφόροι είναι ένα ελάχιστο τμήμα του πληθυσμού ειδικά αυτοί που γεννήθηκαν μετά το 1997 πράγμα που σημαίνει ότι η χώρα μας γερνάει επικίνδυνα και αυτό θεωρώ νούμερο ένα φόβο μου Θα μπορούσα να γράψω το απλό γα..τε να πάμε μπροστά αλλά δυστυχώς το θέμα είναι πολύ πιο σύνθετο από μια σεξουαλική δια παιδαγώγηση και είναι σίγουρο με αυτά που ζούμε ότι θα γίνει χειρότερο Edited Ιούλιος 5 , 2015 by GEORGE MICHEAL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daron Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2015 Δεν έκανα κανένα σχόλια τις δυο τελευταίες μέρες που έπρεπε με ηρεμία να πάμε στην κάλπη , περισσότερο και για μένα να αποφορτιστώ Τώρα που πλέον οι κάλπες είναι κλειστές θα γράψω δυο πράγματα που μου έκαναν εντύπωση α) ένα είναι ότι ανεξάρτητα από το τι ψήφισαν κάποιοι υπάρχουν δυο "Ελλάδες " Η μια του ατομικισμού όπου εκεί μέσα είναι η πλουτοκρατία αλλά και κάποιοι που διατηρούν κάποια σχετικά καλούτσικη οικονομική κατάσταση και δεν θέλουν να την χάσουν ανεξάρτητα αν γύρω τους συντελείται μια ανθρωπιστική κρίση και η άλλη που κατάλαβε ότι είτε έχει είτε δεν έχει ο δρόμος είναι κοινός Ή απλά είναι αρκετά λογικοί ώστε να μην θέλουν την αλβανοποίηση της Ελλάδας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dio_the_Theo Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2015 Μαζί με τους διορισμένους του καθεστώτος δεν είμαι. Και γενικά με τον Ελληνικό λαό χωρίζουν οι δρόμοι μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2015 Δεν έκανα κανένα σχόλια τις δυο τελευταίες μέρες που έπρεπε με ηρεμία να πάμε στην κάλπη , περισσότερο και για μένα να αποφορτιστώ Τώρα που πλέον οι κάλπες είναι κλειστές θα γράψω δυο πράγματα που μου έκαναν εντύπωση α) ένα είναι ότι ανεξάρτητα από το τι ψήφισαν κάποιοι υπάρχουν δυο "Ελλάδες " Η μια του ατομικισμού όπου εκεί μέσα είναι η πλουτοκρατία αλλά και κάποιοι που διατηρούν κάποια σχετικά καλούτσικη οικονομική κατάσταση και δεν θέλουν να την χάσουν ανεξάρτητα αν γύρω τους συντελείται μια ανθρωπιστική κρίση και η άλλη που κατάλαβε ότι είτε έχει είτε δεν έχει ο δρόμος είναι κοινός Από τη πρώτη κατηγορία αν εξαιρέσουμε την πλουτοκρατία τους άλλους τους καταλαβαίνω , αλλά αύριο ανεξάρτητα που κάποιοι λένε μετά το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος (που τώρα φαίνεται ότι είναι ΟΧΙ) ότι θα είμαστε όλοι μαζί , εμένα να με συγχωρέσουν αλλά με αυτούς μαζί δεν θα είμαι και ας μεταφράζεται αυτό για κάποιους διχασμός β) με λύπη μου διαπιστώνω ότι οι νέοι ψηφοφόροι είναι ένα ελάχιστο τμήμα του πληθυσμού ειδικά αυτοί που γεννήθηκαν μετά το 1997 πράγμα που σημαίνει ότι η χώρα μας γερνάει επικίνδυνα και αυτό θεωρώ νούμερο ένα φόβο μου Θα μπορούσα να γράψω το απλό γα..τε να πάμε μπροστά αλλά δυστυχώς το θέμα είναι πολύ πιο σύνθετο από μια σεξουαλική δια παιδαγώγηση και είναι σίγουρο με αυτά που ζούμε ότι θα γίνει χειρότερο Προφανώς και εγω δεν ειμαι με τους άλλους που ψήφισαν ΟΧΙ δεν με ενδιαφέρει η σκληρή τους κατάληξη ας κόψουν το κεφάλι τους. Και θα ειναι αυτοι που οπως έστρωσαν θα κοιμηθούν. Τα νταουλια άρχισαν να βαράνε θα τους απολαμβάνω στον αγώνα τους Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα