Μετάβαση στο περιεχόμενο

5 Ιουλίου 2015 – το Δημοψήφισμα


Didonis

Recommended Posts

Συμφωνώ , με το κυρίο  Ροδόπουλο , όπως δείχνουν τα πράγματα καλώς ή κακώς (πλεον δεν έχει σημασία ) θα έιμαστε και μετά την Κυρική στην ΕΕ  (αφού αυτό θέλει το μεγαλύτερο ποσοστό στην Ελλάδα) και μάλλον θα έχουμε ένα σκληρό πρόγραμμα για πολλά χρόνια Αυτό που μπορούμε να κάνουμε όπως έγραψε και ο κ Ροδόπουλος (που τελευταία είναι αισιόδοξος και αυτό μου αρέσει) είναι να κερδίσουμε το χρόνο που χάσαμε Να ρίξουμε άμεσα το ποσοστό της ανεργίας Εγώ σήμερα πήρα μια άδεια δόμησης (με σχετικά καλό νούμερο για τα δεδομένα που ζούμε δηλαδή 33) και έπεισα το ιδιοκτήτη να ξεκινήσει άμεσα Προσπαθώ δε να δημιουργηθούν οι προυποθέσεις , ώστε όταν έρθουν οι κατάλληλες συνθήκες μετά την συμφωνία να προχωρήσουν μεγάλες τουριστικές επενδύσεις και τρεις νέες μονάδες κτηνοτροφικών δραστηριοτήτων ξεκινούν σε λίγες μέρες Πρέπει όλοι να ρίξουμε τους επόμενους μήνες το βάρος μας να δώσουμε σε συμπολίτες μας τις προυποθέσεις να ξεκινήσουν να παράγουν έργο άμεσα Και φυσικά να στηρίξουμε μια κυβέρνηση σε  ένα κεντρικό σχεδιασμό όπως γράφει ο κ Ροδόπουλος για μια πενταετία και να βοηθήσουμε σε αυτό ανεξάρτητα σε ποιο κόμμα ανήκουμε και τι θέλαμε ιδεολογικά ο καθένας Βέβαια επειδή δεν ξεχνώ ότι είμαι κομμουνιστής θα πρέπει να μην οδηγηθούμε σε εργασιακό μεσαίωνα (και εγώ πάντα θα είμαι σε γραμμή άμυνας)  και τα οφέλη σταδιακά μα μοιραστούν σε όλους , χωρίς να λιμοκτονεί η εργατική τάξη και χωρίς φυσικά να ξεχνώ ότι καλώς ή κακώς όπως έγραψα η πλειοψηφία θέλει την ΕΕ με ότι σημαίνει αυτό και το έχω αναλύσει εκτενώς

 

ΥΣ Έτσι όπως πάνε τα πράγματα από αυτό που ακούω γύρω και το κλίμα που εισπράττω  στο τέλος θα πανηγυρίσουμε και το σκληρό πρόγραμμα    Αυτό δεν μπορώ να πω σαν άνθρωπο που ήθελα άλλα πράγματα και άλλη κοινωνία , ότι με χαροποιεί αντίθετα με λυπεί πολύ 

 

Δεν χρειαζόμαστε κανένα εργασιακό μεσαίωνα αν το κερδίσουμε με το σπαθί μας. Δεν θα μας χαριστεί κανένας και σίγουρα δεν είναι αυτονόητο όταν ο κόσμος πεινάει. Εκεί ήταν πάντα η διαφωνία μου με όλα τα κόμματα στην Ελλάδα. Δεν μπορούμε να θεωρούμε δεδομένα τίποτα. Ακόμα και την εποχή που δέναμε τα σκυλιά με τα λουκάνικα η ανεργία δεν έπεσε κάτω απο 12% αποδεικνύοντας περίτρανα το τεράστιο πρόβλημα στην κοινωνία μας. 

Link to comment
Share on other sites

Μα τι λες? Πας καλά?

 

Και μόνο που γράφεις ΜΠΟΥΡΔΕΣ σαν αυτά μας προσβάλεις όλους. Μέλη του μηχανικός συντονιστές και όλους.

 

Σιγά μη φοβηθούμε μη μας κάνουν νταντά οι σκοτεινές δυνάμεις της ανωμαλίας για να εκφράσουμε την όποια καλή κακή ή κουτσή άποψη μας.

Αυτή η συγκεκριμένη δική σου άποψη όπως την διατυπώνεις εγώ με την προσωπική ευθύνη του λόγου μου την θεωρώ και μπούρδα και τρομολαγνική. Και φυσικά αν πρόσεξες δεν χρειάζεσαι ειδικά εργαλεία για να βρεις ή να κάνεις ώστε να με βρεις.

Με επώνυμο γράφω.

 

(ειδικά για τον Ίκαρο δεν χρειάζεται καμία αναζήτηση για τους κυνηγούς… όπου βρέχει θα τον βρει ο Σβατζενέγκερ…. :smile: Έλεος πια. Και η μπούρδα έχει το όριο της)

ΑΝΑΚΑΛΩ .

Link to comment
Share on other sites

Μετά το δημοψήφισμα παρωδία ζούμε κοσμοϊστορικές αλλαγές , κάποιες τράπεζες έκλεισαν , κάποιες τινάχτηκαν στον αέρα, κ όσες έμειναν , θα ανοίξουν με τα .............σχολεία, έως τότε, μόνο διατραπεζικές συναλλαγές, κ εσύ με τα 60 που βγάζει το ΑΤΜ,…. τελικα ειχε δικιο αυτος που ειπε, είμαστε ο λαός του 3+60emo30.gif   

Link to comment
Share on other sites

τράπεζες έκλεισαν; τιναχθηκαν; που; ποτε;

ολα στην ωρα τους                 ( μπορει κ να είναι ραδιο αρβυλα) 

Link to comment
Share on other sites

Ακούστε με προσοχή το παρακάτω ηχογραφημένο μήνυμα.

Στο τέλος του υπάρχει η παρότρυνση "δεν θέλω εγχώριο, θέλω ελληνικό".

Ποιο είναι το ποσοστό συμμετοχής τέτοιων ατόμων στο σύνολο του πληθυσμού;

Όποια πολιτική επιλογή κι αν έχει κάνει ένα τέτοιο άτομο πιστεύετε πως μπορείτε να του αλλάξετε γνώμη;

 

Link to comment
Share on other sites

Η κυρία είναι τραγουδίστρια και έκανε ένα λάθος δεν είναι το πρώτο αλλα τέλος πάντων. Κάποιες άλλες δυστυχώς είναι τραγουδιάρες, τυπώνουν τρις και ονομάζονται βουλευτές. Οποιος βρει την κυρία θα κερδίσει μαθήματα υγρομόνωσης :mrgreen:

 

τα στοιχεία

 

«Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα εκδίδει (τυπώνει) χρήματα για την ρευστότητα των τραπεζικών ιδρυμάτων πιστώνοντας τους λογαριασμούς των τραπεζών και υπό αυτή την έννοια η κεντρική τράπεζα τυπώνει χρήμα.
Οι περιφερειακές κεντρικές τράπεζες όπως η Τράπεζα της Ελλάδος έχει και αυτή δικαίωμα να εκδώσει (τυπώσει) χρήματα δυνάμει του μηχανισμού «Emergency Liquidity Assistance (ELA)». Η δυνατότητα αυτή δίνεται στις κεντρικές τράπεζες των κρατών μελών για τη θεσμική αντιμετώπιση κρίσεων ρευστότητας.


Όποιος έχει διαβάσει τα θεσμικά κείμενα λειτουργίας της ευρωζώνης το γνωρίζει.

 

το πρόσωπο

 

Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.
Μέλος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων-Ελληνικό τμήμα.
Μέλος του μητρώου κύριου διδακτικού προσωπικού του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης.
Μέλος του μητρώου εκπαιδευτών του Κοινωνικού Πολύκεντρου της ΑΔΕΔΥ.
Τακτικό Μέλος του Διοικητικού Επιμελητήριου Ελλάδος.
Τακτικό Μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Επιχειρησιακών Ερευνών.

 

?????????????????????

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.