nik Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2015 Έτσι είναι. Αν κάνεις με εντολή πληρωμής και μέσω ΤΕΕ πας ταμείο. Εκτός αν αγνοείς τελείως το ΤΕΕ και κάνεις μία απλή μεταφορά από τον πελάτη στο λογαριασμό σου. Το οποίο κάποιοι λένε ότι ισχύει αλλά εγώ προσωπικά ποτέ δεν έχω κάνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgios_m Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2015 (edited) Και γιατί αυτό δε μπορεί να γίνει μέσω τραπέζης? Ποιός νόμος το απαγορεύει? Αντίθετα υπάρχει νόμος που τιμωρεί όποιον δε δέχεται να πληρωθεί μέσω τραπέζης.. Απλά μάλλον πρέπει κάποιος να κάνει αίτηση να κοινοποιηθεί ο λογαριασμός που θα κατατίθενται τα λεφτά και στον οποίο ούτως ή άλλως κατέληγαν τα μετρητά που δίνονταν ως τώρα. Edited Ιούλιος 17 , 2015 by georgios_m Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2015 Και γιατί αυτό δε μπορεί να γίνει μέσω τραπέζης? Ποιός νόμος το απαγορεύει? Μιλαμε για αμοιβες μεσω συστηματος ΤΕΕ. Υπαρχει ολοκληρο (α) θεμα (τα). Μην τα ξαναγραφουμε και εδω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
loser Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2015 πελατης πρεπει να καταθεσει στον επαγγελματικο λογαριασμο μου 1000 ευρω για αμοιβη πχ αυθαιρετου μπορει μονο μεσω web banking εάν εχει , αλλα αυτό δεν επιτρεπεται νομιζω ;;; διοτι απαιτείται και το τριπλοτυπο από την τραπεζα που πρεπει να κατατεθεί σαν αποδεικτικο στοιχειο στα δικαιολογητικα . ετσι είναι ;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2015 Συναδελφε, προσωπικα στο συστημα του Ν4178, ανεβαζω σκανναρισμενο το παραστατικο που εχω εκδοσει, ΑΠΥ ή ΤΠΥ. Προφανως αν μιλαμε για συναλλαγη ανω των 500Ε, αυτη πρεπει να γινει μεσω τραπεζας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
loser Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2015 ευχαριστω terry εγω μεχρι τωρα ολες τις πληρωμες τις περναω από ΕΤΕ η ερωτηση είναι αν μπορει να γινει μεσω web banking διοτι αν γινεται αυτό διευκολυνει κατά πολύ τα πραγματα . αν το ξερει καποιος ;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tetris Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2015 Συναδελφε οταν μιλαμε για πληρωμη αμοιβης με εντολη πληρωμης αυτη πρεπει να γινει με μετρητα. ... Και γιατί να πας με εντολή πληρωμής αφού η σχετική υποχρέωση έχει καταργηθεί? (Ο Faethon ή ο ΙΑΣΟΝΑΣ έχουν το σχετικό έγγραφο στο προφίλ τους) Μια χαρά είναι το e-banking (εσχάτως ανακάλυψα τα οφέλη του), αφού οι αρχές μπορούν να ελέγξουν άνετα κάθε συναλλαγή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos1987 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2015 Ο καθενας εχει δικαιωμα σε ολα του τα χρήματα άνα πάσα στιγμη... Αυτο με τα cc μονο ο μπαρουφακης θα μπορούσε να το καταφέρει με την ψευτοπαρεα του. Sent from my iPhone using Tapatalk Νομίζεις οτι αν δεν ήταν ο Βαρουφάκης δεν θα υπήρχαν τα cc δηλαδή; Σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου και να ήσουν αν υπήρχε τέτοια εκροή καταθέσεων θα έβαζαν περιορισμούς για να μην καταρρεύσει το τραπεζικό σύστημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2015 Νομίζεις οτι αν δεν ήταν ο Βαρουφάκης δεν θα υπήρχαν τα cc δηλαδή; Σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου και να ήσουν αν υπήρχε τέτοια εκροή καταθέσεων θα έβαζαν περιορισμούς για να μην καταρρεύσει το τραπεζικό σύστημα. Ασε μην ανοίξουμε θεμα γιατι έγιναν τα cc γιατι θα κλείσει και αυτο.. Εγω που δεν εχω e-banking μπορει να μου πει καποιος πως θα πληρώσω το ΤΣΜΕΔΕ το Σεπτέμβριο γιατι αν ειναι απο τωρα να βγάζω 60€ δεν παιζει.. Κατι άκουσα στο γκισέ, δηλαδη; Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Didonis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2015 Πας στο γκισέ και κανεις αίτηση για e bank Ασε που την αίτηση αυτή συνήθως δεν την κάν στα γκισέ αλλα σε υπάλληλο στα γραφεία και δεν εχει ουρά Απλό ε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα