delita Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2009 καλησπέρα! έχω αναλάβει την ανακαίνιση ενός εστιατορίου και θα ήθελα να μάθω αν γνωρίζει κάποιος τον υγειονομικό κανονισμό για τα εστιατόρια. π.χ. πόσες τουαλέτες απαιτούνται και τις διαστάσεις τους,τι γίνεται με τα αμεα, αν απαιτούνται συγκεκριμένα τ.μ. αποθήκης, τ. μ. λάντζας,κουζίνας κλπ καθώς και οποιοδήποτε άλλο κανόνα δεν πρέπει να αγνοήσω. ευχαριστώ εκ των προτέρων
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα