Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλησπέρα!

 

έχω αναλάβει την ανακαίνιση ενός εστιατορίου και θα ήθελα να μάθω αν γνωρίζει κάποιος τον υγειονομικό κανονισμό για τα εστιατόρια.

 

π.χ. πόσες τουαλέτες απαιτούνται και τις διαστάσεις τους,τι γίνεται με τα αμεα,

αν απαιτούνται συγκεκριμένα τ.μ. αποθήκης, τ. μ. λάντζας,κουζίνας κλπ

καθώς και οποιοδήποτε άλλο κανόνα δεν πρέπει να αγνοήσω.

 

ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.