geokaloger Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2015 και να ανοίξεις και κανένα "ειδικό" βιβλίο ορθογραφίας φίλε nkdms έστω στα γεράματα, γιατί πονέσαν τα ματάκια μας! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salpigoal Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2015 Ρε σεις αυτος θα μας δειρει κιολας.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofie34 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2015 καλησπερα μια ερωτηση θα ηθελα να κανω ,λοιπον μενω σε ενα σπιτι παλιο με πληθες του παππου μου που ειναι πανω στο συνορο με τον γειτονα το σπιτι ειναι μεσα στο χωμα στο συνορο με τον γειτονα και ενα τμημα του μονο ειναι πανω απο την γη,υπαρχει ενας ακαλλυπτος χωρος στο σπιτι που ο τοιχος ειναι κατω απο την επιφανεια και στην επιφανεια υπαρχει φραχτης που ειναι το συνορο με τον γειτονα, εγω θελω να βγαλω τον φραχτη να τον χτισω και επειδη πρεπει να φτιαξω ενα wc θελω να αφησω παραθυρο για να αεριζετε ο χωρος αυτο ξερω οτι ειναι παρανομο αρα το ξεχναμε , μπορω να αφησω ανοιγμα με 2 καφασωτα? δλδ ουτε παραθυρο στον γειτονα αλλα να υπαρχει και αερισμος του χωρου χωρις να ειμαι παρανομη? ελπιζω να μπορεσα να σας δωσω να καταλαβεται τι ρωταω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Didonis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2015 Όπως το περιγράφεις θα είσαι παράνομη. Βρες τρόπο ή θέση να έχεις άνοιγμα σε δικό σου ακάλυπτο, ή κοινόχρηστο χώρο ή ουρανό … Σίγουρα υπαρχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofie34 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2015 δεν υπαρχει αλλο μερος ο μοναδικος ακαλυπτος ειναι αυτος ο χωρος που θελω να κλεισω αλλα δεν γνωριζα οτι και τα καφασωτα ειναι παρανομα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Didonis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2015 απο ουρανό πάρε φώς και αέρα αφού πας για 100% κάλυψη.... (και αν τα πας όλα για αυθαίρετες εργασίες έχε κατά νου τα σημαντικά πρόστιμα που θα σου έρθουν κάποια μέρα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofie34 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2015 ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arche Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2015 (edited) Δεν είχα δει τις δημοσιεύσεις σας από 10# και από μια πριν την δική μου. Δεν πρόσεξα την δεύτερη σελίδα. Είδα τον ομιλητή Νο 1 στον οποίο απαντούσα.καμιά φορά Διδόνις... παίρνει λίγη ώρα.. ξέρεις πως δουλευουν τα φόρουμ.. μην περιμένεις με το καλημέρα .. να έχει τις ιδιοκτησίες.. θέλει λίγο μαντική. Edited Δεκέμβριος 4 , 2015 by Arche Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arche Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2015 μπορω να αφησω ανοιγμα με 2 καφασωτα? δλδ ουτε παραθυρο στον γειτονα αλλα να υπαρχει και αερισμος του χωρου χωρις να ειμαι παρανομη? ελπιζω να μπορεσα να σας δωσω να καταλαβεται τι ρωταω. Δεν κατάλαβα καθόλου τι ενοείς?.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofie34 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2015 καφασωτα ειναι αυτα http://www.xanthakos.gr/articlefiles/9-domika/2-domika-diakosmitika/xanthakos_klostra_1.jpg για αυτα ρωταω αν μπορω αντι για 2 τουβλα να χτισω δυο τετοια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα